Adevărul despre câștigătorul de la Vocea României! A surprins pe toată lumea: Ce va face cu banii câștigați

finalistii vocea romaniei

Surpriză colosală în finala sezonului 9 de la Vocea României. Dragoș Moldovan din echipa Tudor Chirilă a câștigat trofeul și marele premiu al show-ului. Nimeni nu se aștepta la un asemenea deznodământ.

Aproape toată lumea ar fi pariat că Andi din echipa lui Smiley va fi câștigătorul. Și totuși nu a fost așa. Dragoș a dat calculele peste cap și a câștigat sezonul.

Adevărul despre Dragoș Moldovan

Dragoș Moldovan este câștigătorul sezonului 9 Vocea României și al marelui premiu de 100.000 de euro. Concurentul din echipa lui Tudor Chirilă s-a bătut cu Andi Țolea, din echipa lui Smiley, care deși era mare favorit a terminat pe locul 2. Jasmina Răsădean din echipa Irinei Rimes a completat podiumul, iar Elena Bozian din echipa lui Horia Brenciu a terminat pe locul 4.

„Încă încerc să mă liniștesc și să îmi dau seama ce s-a întâmplat. Am spus mereu că am venit la acest concurs fără așteptări, am vrut doar să cânt și să trăiesc momentele atunci, pe scenă. A fost un drum foarte fain și am cunoscut mulți oameni faini. Nu m-am gândit ce voi face cu banii, este o sumă mare, nu știu cum este să ai atât de mulți bani. Prefer momentan să spun că nu știu ce voi face cu ei. Le transmit oamenilor care m-au votat că le mulțumesc enorm”, a declarat Dragoș la finalul show-ului.

Cu aproape trei ani în urmă, Dragoș Moldovan, de la Vocea României, a avut parte de un mare necaz. A suferit un teribil accident de mașină care l-a mutilat.

Dragoș Moldovan și-a revenit după două săptămâni de comă

Viața lui Dragoș Moldovan de la Vocea României a luat o întorsătură dramatică în urmă cu circa doi ani, când, proaspăt posesor al permisului auto, a avut un grav accident de mașină. Lipsit de experiență, tânărul a pierdut controlul volanului într-o curbă și a intrat într-un copac. A intrat în comă și nimeni nu îi mai dădea șanse de recuperare sau, în cazul în care printr-un miracol avea să-și revină, conform medicilor, nu mai putea fi un om normal. Dragoș a sfidat toate statisticile și și-a revenit după două săptămâni de comă. Cu cei 100.000 de euro câștigați Dragoș ar putea să-și facă operațiile care să-l ajute să-și revină din punct de vedere fizic.

Revista Presei