Adevărul despre Delia. De ce nu poate avea un copil. Mama artistei a dat cărțile pe față: S-a săturat și ea

de: Ana Toma
24 aug. 2020
Adevărul despre Delia. De ce nu poate avea un copil. Mama artistei a dat cărțile pe față: S-a săturat și ea
Delia, împreună cu soțul ei Răzvan Munteanu, care îi este și manager și impresar

Delia are 38 de ani și este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România. Chiar dacă își trăiește visul cu ochii, din punct de vedere personal și profesional, exsită un lucru care lipsește din viața artistei: un copil. 

Deși Delia și Răzvan Munteanu sunt împreună de peste opt ani de zile, cei doi nu au reușit să aibe împreună un copil, iar acest lucru a stârnit curiozitatea fanilor.

Ideile precum că Delia nu ar putea face copii au fost alimentate în anul 2018, atunci când artista a fost surprinsă în timp ce efectua o vizită la o clinică de fertilizare din centrul Capitalei.

”S-a săturat și ea”

Nu a fost pentru prima oară când Delia a ajuns la specialiști. Problema tratamentelor de fertilizare este una veche în cazul Deliei, iar în anul 2017, mama artistei a confirmat acest lucru în direct.

Gina Matache a vorbit deschis despre probleme cu care se confrută fiica sa și că artista a fost nevoită să apeleze la această variantă pentru a deveni mamă cât mai curând, însă din păcate acest lucru nu s-a întâmplat nici în prezent.

”În tinerețe rămâneam însărcinată și dacă beam apă, însă Delia nu poate. Îţi dai seama că nu am făcut tratamente cum încearcă ea acum… şi nu se poate, nu vezi?”, a spus mama Deliei.

Aceasta a mai precizat că fiica sa este deja ”sătulă” de întrebările fanilor și a celor apropiați cu privire la un copil.

”Pe vremea aia nu erau aşa, d-astea. S-a săturat și ea să fie întrebată când face un copil”, mărturisea Gina Matache, la Antena Stars, la acea vreme.