Adina Alberts a plecat de acasă! Gestul lui Viorel Cataramă a șocat întreaga Românie. Ce a făcut milionarul

06 mai 2020
Adina Alberts a plecat de acasă! Gestul lui Viorel Cataramă a șocat întreaga Românie. Ce a făcut milionarul

Adina Alberts și Viorel Cataramă formează un cuplu foarte sudat. Cei doi și-au unit destinele destul de târziu, dar par împliniți împreună, mai ales de când a apărut pe lume și micuța lor. După ce a candidat la alegerile prezidențiale fără prea mulți sorți de izbândă, acum Vioreal Cataramă vrea să guste din nou din adrenalină.

De data aceasta, însă experimentul pe care l-a pus la cale este unul atât de periculos încât soția sa a decis să se mute de acasă împreună cu fiica lor. Cataramă vrea să se infecteze cu COVID-19 ca să demonstreze că nu pățește nimic.

Mesajul Adinei Alberts

„ÎNTRE MEDIC ȘI SOȚIE, LE ALEG PE AMÂNDOUĂ!

Dar pe rând, pentru următoarea perioadă. Și nu mi-e ușor.
De zece ani merg braț la braț cu un om puternic.
Eu, Adina Alberts sunt medic. El, Viorel Cataramă este economist. Împreună suntem o familie unită, dar separat suntem produsul profesional al multor ani investiți în domeniile pe care ni le-am ales. Eu cu convingerile, motivațiile și aspirațiile proprii. El cu certitudinile și deciziile lui.

În orice familie există divergențe de opinie. Și consider că trebuie să avem înțelegere față de partener, să încercam să respectăm voința acestuia chiar dacă suntem total împotriva demersului ales.

Ați auzit probabil că Viorel Cataramă dorește să se infecteze cu COVID-19 pentru a arăta tuturor că „am făcut din țânțar, armăsar”.

Eu sunt total împotriva unei astfel de abordări. Încă nu ne cunoaștem îndeajuns inamicul. Încă nu avem definit un medicament eficace. Este ceva nou, perfid, instabil. Riscul e prea mare. Chiar dacă cercetările mele frenetice în a găsi, de fapt în a intui soluții rapide anti-Covid, m-au condus către niște descoperiri surprinzătoare care m-au făcut să mă întreb dacă lumea medicală mondială chiar „e sănătoasă la cap” (dacă îmi permiteți un limbaj colocvial) și, chiar dacă toți am început să simțim că parcă ceva nu este în regulă cu această pauză mondială impusă, totuși cred că noi nu trebuie să fim subiecți în astfel de experimente.

Ca medic, am văzut coronavirusul ca o amenințare asupra oamenilor – pe care am jurat să-i protejez și să-i ajut.

Viorel Cataramă a ales să privească pandemia de SARS-CoV-2 ca o amenințare asupra economiei.

Și vrea să dovedească tuturor că are dreptate supunându-se unui experiment riscant.

Așa că drumurile noastre se despart pentru o perioadă. Știu că ne va fi foarte greu, dar nu pot trece peste menirea mea de medic, de mamă și de fiică.

O perioadă mă voi muta de acasă, împreună cu fetița noastră, astfel încât să nu ne expunem acestui virus.

Determinarea lui de a demonstra că poporul român nu merită să primească „marea foamete” cu brațele deschise l-a făcut să ia această decizie. Cu sufletul îndoit, îi admir acest simț al dreptății”, a scris Adina Alberts pe facebook.