Adrian Mutu, prima reacție după zvonul că ar fi fost bătut în București: Nu am nevoie de așa ceva acum

Cunoscutul Adrian Mutu, actualul antrenor al Naționalei României de Fotbal U21, a avut o primă reacție după ce în presa sportivă ar fi apărut informații potrivit cărora acesta ar fi fost bătut de Aurel Caran, un cunoscut interlop din București. Fostul internațional român a venit recent cu o serie de informații importante și spune că tot ce s-a scris cu privire la acest incident este fals.

Ce a scris presa despre bătaie

Fanatik.ro a scris recent că Mutu ar fi fost bătut de Aurel Caran în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 1:00, într-un restaurant libanez din Capitală. Jurnaliștii de la Fanatik spun că Briliantul s-ar fi îmbătat și a început să vorbească urât la masa interlopului, ca apoi să fie scos afară din restaurant și bătut. Mai mult, se pare că Patrick Borcea, fiul lui Cristi Borcea, ar fi fost de asemenea prezent la masă. Cu toate acestea, actualul antrenor al naționalei U21 a izbucnit la auzul acestor informații și a venit cu o reacție importantă.

Prima reacție a lui Mutu

„Presa ar trebui sa înceteze cu informațiile eronate și toate mizeriile astea! De când am venit in țara de aproximativ 2 luni ați incercat numai sa ma denigrați. Chiar nu mai exista integritate! Chiar asa!? Mi-ați pus o etichetă ca fotbalist și acum încercați sa căutați incredibilul chiar și când nu există, inventați povești! Ca fotbalist am fost ce-am fost și mi-am asumat tot, dar acum de când m-am întors în țară îmi văd de treaba mea, de familia mea și de fotbalul meu!

Nu am nevoie de așa ceva acum și nici nu mă interesează bârfele de stradă… Nu vă dați seama ce scrieți? Să mă bat din postura de antrenor al naționalei? Îmi faceți numai rău cu bârfele astea. Am fost la Mandaloun (n.r. restaurantul libanez) să iau cina într-adevăr, dar nu s-a întâmplat nimic. Dacă nu mă credeți întrebați lumea care a fost acolo sau luați imaginile de la restaurant sau sunați pe cei pe care spuneți că m-au bătut, restul sunt cancanuri. Avem treburi serioase, să ne calificăm, meciuri importante, iar lucrurile de genul ăsta strică atmosfera din jurul naționalei. Poate asta își doresc unii!!??”, a fost reacția lui Adrian Mutu.

Loading...

Revista Presei