Adriana Bahmuțeanu aruncă-n aer divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă! Ce făcea Pepe cu Oana Zăvoranu, deși era căsătorit cu Raluca

11 nov. 2020
Adriana Bahmuțeanu aruncă-n aer divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă! Ce făcea Pepe cu Oana Zăvoranu, deși era căsătorit cu Raluca

Pepe și Raluca Pastramă se află pe prima pagină a ziarelor de scandal, după divorțul care a șocat lumea showbiz-ului. Adriana Bahmuțeanu, devenită psiholog și consilier în dezvoltare personală, a dezvălui ce motive stau la baza despărțirii celor doi.

„Eu cred că Ralucăi nu i-a fost ușor, a fost atacată destul de tare, dar nu a vorbit nimic, a refuzat să declare ceva, probabil pentru a nu-i afecta lui imaginea. E foarte greu să-ți asumi rolul ăsta.

Pe de altă parte, nu știu dacă este o decizie definitivă. Din ce am înțeles, ei nu anunțaseră nimic înainte, toată lumea a fost surprinsă iar acum au sărit rudele pe ei, să se împace. Ceea ce iar nu e ok, pentru că ar trebui să fie lăsați în pace, să-și rezolve ei treburile. Ei trăiesc unul cu altul, ei știu mai bine ce au de făcut”, a spus Adriana Bahmuțeanu pentru WOWbiz.ro.

Adriana Bahmuțeanu face lumină în divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă: De la cine primea Pepe mesaje pe telefon?

De asemenea, Adriana Bahmuțeanu aduce în discuție și greutățile unei femei care trăiește alături de un artist:

„Sigur, e mișto să trăiești cu un artist, însă nu știu cât de bine e să-ți petreci singură weekendurile, să fii singură de sărbători, el să fie mereu plecat. Poți ajunge la un moment dat să fii tu cea care are singură grijă de copii, de gosposărie, de tot. Trendul, acum, este să discuți de la începutul relației aceste lucruri, să nu te trezești după aceea că ai surprize. De asemenea, nu știu cât de mișto e să vezi pe telefonul lui tot felul de mesaje de la fane, că așa sunt artiștii. E greu să te controlezi în astfel de situații”, a mai spus Adriana.

Nu, în ultimul rând, Adriana Bahmuțeanu susține că Pepe nu s-a vindecat total după despărțirea de Oana Zăvoranu:

„Cred totuși că Pepe s-a aruncat prea repede în această relație, cu Raluca, după divorțul de Oana. A fost o dragoste la prima vedere, o flamă care poate că s-a stins. Nu știu dacă ai observat, dar Raluca aduce puțin cu Oana ca fizionomie. Ceva nu s-a vindecat acolo, la el, poate că avea nevoie de mai mult timp să golănească, ca băieții și apoi să intre într-o nouă relație serioasă. Nu cred că se mai pune problema de o reluare a relației cu Oana, dar e posibil să se împace cu Raluca, să nu fie ăsta punctul final”, a mai afirmat Adriana Bahmuțeanu pentru sursa citată.