S-a aflat adevărul! De ce divorțează Pepe și Raluca. Nimeni nu e aștepta la așa ceva

raluca pastrama pepe

Pepe a anunțat săptămâna trecută că despărțirea dintre el și Raluca Pastramă nu mai poate fi evitată. Acum, la doar câteva zile de la anunț, s-a aflat adevăratul motiv pentru care cei doi nu s-au mai putut înțelege.

Dacă până acum se specula că Pepe ar fi fost cel care ar fi călcat strâmb în această căsnicie, lucrurile sunt cu totul și cu totul altele.

Surse din anturajul cuplului au declarat pentru Spynews.ro că motivul real al separarăă celor doi este o întâmplare veche din timpul căsniciei. Mai mult de atât, totul a fost brusc, iar Raluca l-a anunțat pe Pepe că deja vrea să plece, iar artistul nu se aștepta la așa ceva.

Potrivit surselor citate, înainte de decizia Ralucăi, Pepe s-a plâns apropiaților că soția sa a devenit brusc foarte rece cu el. De asemenea, sursele spun că atitudinea pe care Raluca o afișa în public era un normală, fiind extrem de atentă cu soțul ei și foarte iubitoare. Totuși, în intimitate, soția lui Pepe se comporta din ce în ce mai rece cu el.

Cine a călcat strâmb? 

De asemenea, sursele au mai precizat că în urmă cu aproape doi ani în urmă, în căsnicia artistului a existat un episod care a fost ținut departe de presă. La vremea aceea, se pare că Pepe și Raluca ar fi stat despărțiti în jur de o lună și jumătate, iar motivul este total neașteptat: Raluca Pastramă a călcat strâmb.

În urma acestui episod dureros pentru artist, Raluca Pastramă s-a întors acasă și a reluat relația cu Pepe, crezând că totul va decurge bine, însă, se pare că nu a fost așa.

Mai mult de atât,sursele din anturajul socrului artistului, spun că relația dintre Pepe și socrul său nu era una prea bună, asta pentru că între Pepe și socrul lui ar fi acum un adevărat conflict pentru că acesta a încălcat niște înțelegeri făcute înainte de căsătorie.

Acest lucru a fost confirmat oarecum și de Raluca, care spunea la un moment dat că ar fi vrut să fie cunoscută mai în profunzime de către oameni, nu doar prin intermediul unor fotografii.

”Aș avea multe de spus. Și în toți anii ăștia și eu am avut multe lucruri pe care le-am ținut așa sufocate în sufletul meu. Aș fi vrut de multe ori să vorbesc și să mă descarc, să-mi deschid sufletul și să vorbesc cu oamenii.

Mi-aș fi dorit să mă cunoască oamenii mai mult decât așa, prin prisma unor poze’, spunea Raluca.

Revista Presei