Alexandra Dinu și Jeffrey Greenstein s-au despărțit? Artista a dat cărțile pe față. Ce le-a transmis fanilor

de: Ana Toma
13 apr. 2021
Alexandra Dinu și Jeffrey Greenstein s-au despărțit? Artista a dat cărțile pe față. Ce le-a transmis fanilor
Alexandra Dinu și Jeffrey Greeinstein

Relația la distanță dintre Alexandra Dinu și Jeffrey Greenstein, actor și producător de la Hollywood pare să nu mai meargă atât de bine. Nu se știe dacă este de vină distanța, sau alți factori, însă se speculează faptul că cei doi s-au despărțit.

După ce informația a început să se extindă pe internet, jurata din cadrul emisiunii Românii au talent a postat o imagine, evident cu subînțeles, semn că ceva s-a întaâmplat într-adevăr între cei doi, însă totul va fi bine.

Alexandra Dinu este o femeie singură?

Surse din apropierea vedetei au mărturisit pentru Fanatik.roAlexandra Dinu nu își dorește să vorbească despre relația cu Jeffrey Greeinstein. Cu alte cuvinte, ruptura dintre ei este una definitivă, iar cale de întoarcere nu mai este deloc.

Odată cu publicarea acestei informații, vedeta de la Pro Tv a postat un mesaj pe contui ei de Instagram, alimentând astfel toate întrebările fanilor cu privire la situația ei amoroasă.

We mature in knowledge and wisdom but never leave the playground of our hearts. (n.r. Ne maturizăm în cunoaștere și înțelepciune, dar niciodată nu părăsim locul de joacă al inimilor noastre)”, a scris aceasta într-o postare.

Alexandra Dinu și fiul ei au o relație specială

Chiar dacă este una dintre cele mai frumoase actrițe și vedete din România, pe plan sentimental, Alexandra Dinu nu se poate declara foarte norocoasă. Căsnicia ei cu Adi Mutu s-a terminat după doar trei ani, iar acum, relația cu producătorul american a ajuns și ea la capăt de drum.

Totuși, Alexandra Dinu mai are un sprijin, pe fiul său, Mario, în vârstă de 18 ani. Sursele citate au dezvăluit că cei doi au o relație specială și se înțeleg mai mult ca prieteni decât ca într-o relație mamă-fiu. De asemenea, vedeta este deschisă și îi dă fiului său toată libertatea de care are nevoie.

”Cu Mario, Alexandra are o legătură specială, însă îi lasă libertatea de care are nevoie. Nu îl tratează ca pe băiatul mamei și are încredere în el. Despre Jeffrey refuză să vorbescă și toți prietenii au început să-și pună semne de întrebare. Relația lor a mai avut momente delicate, dar le-au depășit. Acum situația pare diferită”, au mai dezvăluit surse apropiate ale vedetei.