Cum slăbește Alexandra Dinu. Vedeta are o dietă urgentă. Nu a renunțat deloc la dulciuri

de: Ana Toma
04 apr. 2021
Cum slăbește Alexandra Dinu. Vedeta are o dietă urgentă. Nu a renunțat deloc la dulciuri
Alexandra Dinu

Alexandra Dinu continuă să arăte impecabil și la 40 de ani. Fosta soție a lui Adi Mutu se menține în formă și are grijă întotdeauna la ceea ce mănâncă. Totuși, vedeta are și un plan de urgență atunci când este nevoie.

Frumoasa actriță a mărturisit că ori de câte ori este nevoie să dea jos câteva kilograme, are o dietă ”urgentă”, la care apelează. Nu renunță la dulciuri, nu se înfometează și se simte mai bine niciodată.

Alexandra Dinu arată impecabil

În urmă cu 20 de ani, Alexandra Dinu era una dintre cele mai curtate românce. Frumusețea ei îi acapara pe toți telespectatorii în cadrul emisiunii Pro Motor, iar la scurt timp a reușit să îi fure și inima celebrului fotbalist, Adi Mutu. Trei ani au fost căsătoriți, iar după divorț, vedeta s-a mutat în Italia.

A avut o carieră de invidiat și a fost distribuită în foarte multe filme și seriale în perioada în care a locuit în Italia. După 16 ani, vedeta s-a mutat în America, iar de curând, a revenit în România, unde este jurată în cadrul emisiunii Românii au talent.

Dieta de urgență a Alexandrei Dinu

Probabil vă întrebați cum poate o persoană atât de ocupată să se și mențină în formă. Ei bine, vedeta a găsit formula ideală pentru corpul ei, care o ajută ori de câte ori are nevoie.

Este vorba despre dieta tisanoreică, care a fot dezvoltată de un nutriționist italian. Acest tip de dietă este popular la Hollywood, iar Britney Spears și Eva Longoria au folosit-o și ele. Care este ingredientul secret? Dieta se bazează doar pe plante.

Cu alte cuvinte, timp de 28 de zile, Alexandra Dinu nu arenunțat la dulciuri, nu s-a înfometat, dar a consumat multe plante, reușind să piardă patru kilograme. Vedeta a mărturisit că nu a resimțit pierderea kilogramelor și totul s-a întâmplat într-un mod natural.

Metoda este foarte simplă şi constă în folosirea mixurilor a zece plante, fiecare având rolul de a regla o anumită funcţie a organismului. Împreună… restabilesc echilibrul organismului. Am slăbit în jur de patru kilograme de când am adoptat acest nou regim de viaţă, însă pierderea în greutate nu s-a făcut brusc ci a fost una natural”, mărturisea Alexandra Dinu.