Anamaria Prodan a semnat cu nouă televiziune! Nu mai vrea la Pro Tv! Ce show va prezenta

Anamaria-Prodan-a-dezvăluit-ce-se-întâmplă-între-ea-și-Laurențiu-Reghecampf2

Anamaria Prodan nu poate sta departe de camerele de luat vederi. De altfel a și recunoscut public acest lucru în nenumărate rânduri. Îi place mult să fie în centrul atenției și depune eforturi să atragă toate privirle asupra ei ori de câte ori merge la vreun eveniment. În general se îmbracă foarte sumar și pozează de fiecare dată în ipostaze foarte provocatoare.

Deși a avut succes la Pro Tv, cu emisiunea Gospodar fără pereche, impresara a decis că nu mai vrea să continue la cârma acestui reality show. A spus atunci că dorește o pauză pentru a se ocupa de transferurile din fotbal și pentru a sta mai mult timp cu familia sa. Surse media spun că de acolo câștiga 50.000 de euro pe sezon.

„Nu mai am cum. Intru în perioada de trasferuri la fotbal și trebuie să muncesc. Înseamnă să rup legătura cu familia, n-o să mai pot să-i văd deloc. (…) Vine cineva după mine, da, la fel de puternic, care o să-i însoare pe toți. Tot din lumea noastră vine și va fi bine”, a declarat aceasta, la scurt timp după ce și-a anunțat plecarea de la Pro TV.

Ce show va avea Anamaria Prodan

Dar iată că, Anamaria Prodan a uitat de promisiuni și a decis că vrea înapoi la tv și încă foarte mult. Aceasta a semnat un contract cu Antena Stars și va avea un reality show propriu, așa cum a mai avut și în trecut. De data aceasta camerele o vor urma pe toate cele 4 continente, unde ea va avea diverse lucruri de făcut. În show o să apară și Laurențiu Reghecamf, soțul ei.

Întrebată de Dan Capatos, la Xstra Nigh Show, ce avere are, aceasta a replicat că are foarte mulți bani, dar că nu-i place să apară în Forbes. Ea a spus că dacă s-ar retrage acum din tot ceea ce face ca job, ar putea trăi în lux încă 20 de vieți de acum înainte, ceea ce înseamnă că are câteva sute de milioane în conturi.

Revista Presei