Drama prin care a trecut Anamaria Prodan! A fost confundată cu o prostituată: Vedeta a dezvăluit totul

Anamaria Prodan Reghecampf (1)

Impresarul Anamaria Prodan a trecut printr-o adevărată dramă. Chiar soția lui Laurențiu Reghecampf a făcut dezvăluirile cutremurătoare. Vedeta TV a fost confundată cu o prostituată.

Anamaria Prodan, confundată cu o prostituată

Anamaria Prodan a fost condundată cu o prostituată în urmă cu mai mulți ani. Chiar vedeta în vârstă de 47 de ani a dezvăluit totul. Se întâmpla în 2015, când se afla în Regatul Unit. Atunci se ocupa de transferul grecului Georgios Samaras de la West Bromwich Albion la Al-Hilal.

Unul dintre cei mai importanți agenți români ai momentului și-a adus aminte cum doi bărbați au confundat-o cu o prostituată, într-un restaurant din Londra. „M-am întâlnit cu jucătorul, am mers să mâncăm la un restaurant bun din Londra. Ca să fumezi, trebuia să stai afară. M-am întâlnit cu Samaras afară. Ploua, burnița, iar eu eram îmbrăcată foarte frumos.

Au intrat doi tipi, s-au uitat spre mine și m-au întrebat cât cost. Li s-a părut că sunt wow, m-au întrebat care e prețul meu și dacă vor să merg cu ei la masă. De obicei, afară la fumat stăteau prostituatele. Le-am zis râzând: «Credeți că aveți voi bani pentru mine? Vă cumpăr și pe tine, și pe prietenul tău, și pe toată familia voastră». Mi-am dat seama cât de rău e să fii femeie”, a povestit Anamaria Prodan, la GSP Live.

Anamaria Prodan a mai dezvăluit cum e să muncească într-o lume a bărbaților. „Nu există bărbat care să nu se gândească să meargă cu tine. Eu nu judec, pentru că am trăit printre bărbați. Ei sunt făcuți pentru a fi vânători. O femeie puternică rămâne prietenă și cu cel care încearcă”, a mai spus vedeta.

Impresarul a mai trecut prin momente de acest gen. În ianuarie 2019, într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, Anamaria Prodan spunea: „Cel mai mult m-a durut când Gazeta Sporturilor m-a făcut prostituată pe prima pagină. Atunci, eu, un ateu convins, am mers la biserică”.

La acel moment, Anamaria Prodan le-a cerut scuze ziariştilor pe care i-a blestemat „să aibă cancer” în 2013.

Revista Presei