Anca Serea revine! Cu ce televiziune a semnat și ce emisiune va prezenta

de: Ana Toma
08 dec. 2020
Anca Serea revine! Cu ce televiziune a semnat și ce emisiune va prezenta

Cutremur pe piața media. O celebră vedetă revine în televiziune după ani buni de pauză. Se va întoarce la pasiunea pe care a avut-o încă din primii ani de carieră. 

Anca Serea revine pe micile ecrane după ce a dispărut ani buni din lumina reflectoarelor. Aceasta și-a dedicat timpul creșterii celor șase copii ai săi, însă acum, pasiunea va fi pe primul loc.

Vedeta a ales o revenire total spectaculoasă. Anca Serea va prezenta rubrica sportivă alături de Florin Căruceru, în cadrul celui mai important jurnal de la Prima TV, Focus 18. Cu alte cuvinte, vedeta se întoarce în locul unde și-a făcut debutul.

Bruneta s-a lansat în televiziune în 2011, iar știrile sportive au făcut-o cunoscută. La acel moment, ea a debutat la rubrica sportivă de la Prima Tv, post la care s-a întors și acum.

Noua mișcare făcută de Anca Serea vine după o perioadă destul de dificilă. Atât ea cât și soțul ei, Adi Sână, au trecut prin momente teribile, atât din punct de vedere financiar cât și al sănătății. Cei doi soți au fost dați în judecată în complexul în care au locuit, iar Adi Sână a fost confirmat cu noul coronavirus.

Momente teribile pentru cei doi soți 

În urmă cu ceva timp, Adi Sînă și-a șocat fanii după ce a anunțat că a fost infectat cu noul coronavirus. El a vorbit despre simptomele pe care le-a avut, dar și despre perioada izolări de două săptămâni.

Totuși, artistul a fost norocos și a avut o formă ușoară a bolii, care s-a tratat cu ajutorul medicului de familie. Totuși, Anca Serea a trecut prin momente teribile, fiindu-i teamă pentru familia sa.

”M-am temut foarte tare pentru mine, dar mai ales pentru copii. Adi a ales să se izoleze în masardă. S-a izolat complet, de tot, nu am avut nici o legătură cu el. Doar mâncarea i-o lăsam la ușă. Normal că ne-a fost frică să nu luăm și noi. Am făcut teste, și eu și copiii, din două în două zile.

Pentru că nu mai așa puteam să fim siguri că putem intra în contact și cu alți oameni”, declara atunci vedeta, pentru Playtech.