Anca Serea și Adi Sână, dati in judecata! Ce infractiune au comis cei doi. Instanța a decis

08 mart. 2020
Anca Serea și Adi Sână, dati in judecata! Ce infractiune au comis cei doi. Instanța a decis

Una dintre cele mai populare și invidiate familii din lumea mondenă autohtonă a trecut pron clipe teribile. Anca Serea și Adi Sână au fost târâți prin tribunale! O sumă mare de bani a fost la mijloc. Instanța a decis. 

Anca Serea și Adi Sînă, târâți prin tribunale

Anca Serea și Adi Sînă au au mari probleme. Au fost dați în judecată pentru recuperarea unor creanțe. Pe data de 27 iunie 2019, o firmă specializată în recuperarea de creanțe s-a constituit în reclamant, într-un dosar de ”litigii cu profesioniştii”, iar obiectul era ”cerere de valoare redusă”.

Procesul a fost deschis la Judecătoria Sectorului 3, iar pârât figurează firma Akcent Agency SRL. Firma a fost înființată de Adi Sînă, în vremea când era membru al trupei Akcent.

Prin intermediul Akcent Agency SRL, de aproape un an, se desfășoară activitatea magazinului online prin care soția lui Adi Sînă vinde produse cosmetice, precum vopsea de păr, dar și alte produse pentru îngrijirea părului și a tenului.

Procesul a avut două termene amânate, dar până la urmă deznodământul le-a fost favorabil celor două vedete.

“Respinge acţiunea ca neîntemeiată. Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare, cererea de apel urmând a fi depusă la Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată astăzi, 25.09.2019, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.”, se arată în hotărârea judecătorilor.

Adi Sînă, o altă firmă cu probleme

Adi Sînă mai are o altă firmă cu probleme. Adi Sana Management SRL care nu a mers prea bine până în 2016 când nu s-a înregistrat un profit anual mai mare de 100.000 de lei. În 2017, a avut însă un profit de 169.051 de lei,, cu mult peste anul anterior, de doar 20.684 de lei.

În anul 2018 Adi Sana Management SRL a avut un câştig de 153.326 lei, iar astfel, în doi ani, firma i-a oferit un câștig de 322.377 lei lui Sînă, însemnând aproximativ 70.000 de euro, conform playtech.ro.

Anca Serea și Adi Sînă formează un cuplu de ani buni. În anul 2015, cei doi s-au căsătorit civil. Cele două au șase copii, dintre care doi din căsnicia anterioară a fostei prezentatoare de televiziune cu Filip Poplingher.