Cătălin Măruță iubește o altă femeie?! Cine l-a dat de gol pe prezentatorul ProTV: Andra a rămas fără cuvinte

28 ian. 2020
Cătălin Măruță iubește o altă femeie?! Cine l-a dat de gol pe prezentatorul ProTV: Andra a rămas fără cuvinte
Andra și Cătălin Măruță, împreună cu cei doi copii, Eva și David

Nimeni nu s-ar fi așteptat la asemenea dezvăluiri. Vedeta ProTV, Cătălin Măruță, iubește o altă femeie?! Prezentatorul a fost dat de gol chiar de propria fiică. Soția acestuia, Andra, a rămas fără cuvinte.

Măruță iubește o altă femeie?!

Cătălin Măruță iubește o altă femeie? Cu toții ne-am întrebat acest lucru atunci când chiar fetița prezentatorului i-a adresa acestuia întrebarea. Noul vlog de pe canalul mezinei din familia Măruță a uimit pe toată lumea. Eva l-a dat de gol pe tatăl ei. A avut loc un nou dialog spumos tată-fiică.

Eva Măruță revine în prim plan. Mezina familiei ne-a obișnuit deja cu replicile extrem de amuzante. Acum, a lovit din nou. În timpul unei deplasări obișnuite la școală și la grădiniță, Eva i-a făcut o observație cel puțin interesantă tatălui său. Un mesaj a fost de ajuns ca drumul să fie plin de râsete. David a asistat liniștit la cele spuse de Eva, ca de obicei. „De unde știi că e Anca Serea? Te-ai îndrăgostit! Vrei să te pupi cu ea pe buze? Așa te vreau”, a spus Eva Măruță.

Cătălin Măruță i-a răspuns imediat fiicei sale. „Mi-a dat mesaj pe telefon când a ieșit și i-am făcut loc. Este o domnișoară foarte drăguță. Nu m-am îndrăgostit! Tu nu înțelegi? Ea are șase copii, are soțul ei, are tot, dar e foarte frumoasă. Să mă pup cu ea pe buze? Nu pot, mă pup cu ea pe obraz, pentru că e o prietenă de-a mea”, a spus Cătălin Măruță.

Anca Serea are, de asemenea, o relație specială cu soțul ei, Adi Sînă. Chiar ea a făcut dezvăluiri despre viața de cuplu. „Casa noastră este plină cu mulți copii voioși (..) însa acest lucru nu înseamnă că trebuie să dispară momentele intime din dormitorul părinților. Pentru că au vârste diferite, respectiv și programe de somn diferite, devine o reală provocare ca eu și Adi să găsim puțin timp pentru noi doi. Pentru noi, fie după ce adorm copiii, fie dimineța devreme, reușim să ne întâlnim în dormitor”, a spus Anca Serea.