Andra, lovitură neașteptată pentru Smiley și Delia. Este chiar o premieră istorică

22 mart. 2021
Andra, lovitură neașteptată pentru Smiley și Delia. Este chiar o premieră istorică

În urmă cu cinci luni, Smiley și Delia lansau super melodia, „Ne vedem noi”, cu scopul de a o impune pe locul 1 în trending Youtube. Ambii artiști se bucură de mult succes și notorietate, astfel că această colaborare a fost intens promovată atât pe rețelele de socializate, cât și la radio și tv. Doar că cel mai sus a ajuns pe locul 3, fiind devansată de manelele lui Jador și Dani Mocanu.

Între timp, Smiley a mai lansat o piesă, o dedicație foarte emoționantă pentru fiica sa. Aceasta a captat rapid atenția fanilor și a ajuns cel mai sus pe locul 5 în trending Youtube, pozițiile 1-4 fiind ocupate tot de manele. De altfel, a trecut foarte mult timp de când un alt tip de melodie să ajungă pe locul 1.

Andra a ajuns pe locul 1 în trending Youtube

Ei bine, în premieră a reușit Andra cu noua ei piesă „Jumătatea mea mai bună”. Colaborarea cu 3 Sud Est s-a dovedit a fi cheia succesului. În doar o zi era deja pe locul 1 și acum că au trecut 3 este tot acolo, pe prima poziție, cu aproape 3 milioane de vizualizări. I-am putea spune o premieră istorică, în contextul în care în trending au dominat manelele în ultimul an și jumătate.

„Datorită vouă, piesa „Jumătatea mea mai bună” este in Trending Videos, locul 1 în România, la doar o zi de la lansare! Vă mulțumesc din suflet! Peste 1 milion de vizualizări deja, nu știu cum să vă spun ce mult mă emoționează reacția voastră! Vă iubesc!”, a scris Andra pe pagina ei de facebook pe 20 martie.

Succes important și peste hotare

Piesa a depășit toate așteptările și este într-adevăr una foarte intensă și reușită. Însă și cu alte ocazii, artiști de top de la noi au lansat melodii și nu au atins această performanță, fiind devansați mai mereu de manele. Reușita Andrei și a celor de la 3 Sud Est este cu atât mai importantă.

„Suntem nr. 1 in trending YouTube Romania! De asemenea:
Germania – 18
Italia – 11
Spania – 20
Belgia – 34
Austria – 8
Multumim romanilor de pretutindeni care au facut posibil ca piesa noastra sa urce in doar o zi de la lansare pe locul I in Youtube trending!”, au scris și cei de la 3 Sud Est pe pagina lor de facebook.