Andreea Bălan divorțează? Decizia care o trădează: Vedeta a ajuns la capătul răbdării

Este bomba începutului de an. Andreea Bălan ar putea să divorțeze. Ultima decizie luată a devenit publică și se pare că spune totul despre relația pe care o are cu George Burcea. Vedeta a ajuns la capătul răbdării.

Andreea Bălan divorțează?

Lumea mondenă autohtonă se află în pragul unui imens scandal. Se pare că Andreea Bălan și George Burcea ar putea divorța. După ce soțul vedetei s-a aflat într-un scandal imens cu tatăl său, pe care l-a acuzat de violență, se pare că totul s-a întors acum împotriva lui George.

Tatăl lui George l-a acuzat pe acesta că ar avea mari probleme cu băutura. Nu se știe dacă acesta ar fi și motivul separării dintre Andreea și George.

Un lucru este cert. În mediul online se spune că cei doi s-au despărțit. Deşi păreau o familie sudată, unită de cei doi copii, lucrurile se pare că nu sunt chiar roze între Andreea Bălan şi George Burcea.

Ca un fel de confirmare, Andreea Bălan i-a şters comentariile soţului ei de pe contul său de socializare, apoi i-a dat unfollow.

Dar asta nu e tot. Blonda a postat și un mesaj războinic pe rețelele de socializare. Acesta face lumină asupra relaţiei cu George Burcea. Andreea Bălan spune în postare că bărbaţilor le plac femeile puternice, dar doar de dragul cuceritului şi nu că vor să trăiască cu ele toată viaţa.

”Bărbaților le plac femeile puternice. Da. Dar doar ca să le cucerească. Nu-și doresc să trăiască alături de ele. Se zbat să le cucerească, doar ca să-și demonstreze lor și celor din jur valoarea.

Uite, frate, ce femeie capabilă mi-am tras eu! Femeile puternice sunt o provocare pentru ei. Sunt un examen. Sunt o confirmare. Doar că, după ce își fac demonstrația de forță, abdică.

Fug. Pleacă. De ce? Pentru că femeile puternice sunt obositoare. Orice ar face ele și oricum ar face, când el se reflectă în ea, se vede mărunt, nerealizat, frustrat.

Pe ea o vede ca pe o scorpie carieristă și autoritară”, a scris Andreea Bălan pe reţeaua de socializare.

Revista Presei