Andreea Bălan îl lasă fără nimic! Ce îi va face lui George Burcea? Nu o mai înduplecă nimeni

george-burcea-ar-fi-parasit-caminul-conjugal-divorteaza-de-andreea-balan_size24

Andreea Bălan nu mai vrea să aibă nicio legătură cu soțul ei, George Burcea. Vedeta este de neînduplecat. Nu vrea să mai audă de o împăcare și este decisă să divorțeze la tribunal.

Artista a dat detalii despre divorțul oficial, precizând că nu va avea loc la notar.

Se întâlnesc la tribunal!

Din cauza fetițelor, cei doi vor divorța la tribunal.

„Pentru că fiind doi copii la mijloc… la notar se putea dacă nu erau copii. (…) Dar tribunalele acum sunt în pauză’, a explicat artista într-o emisiune TV.

Cântăreața își dorește ca fetițele să rămână cu ea, în casa ei.

„Ideea este că, oricum, aceasta este situația și așa rămâne adică nu există cale de întoarcere și nu-mi doresc să mai fiu asociată ca imagine, probabil nici el, deci nu dorim să mai fim asociați. Asta este viața și mergem înainte separat. Fetele bineînțeles că rămân la mine, cu domiciliul la mine’, a mai declarat Andreea.

Bunicul are interzis!

Andreea a declarat, recent, că bunicul fetelor, tatăl lui George Burcea, nu le va vedea pe fetele sale.

“Doamne ferește, Andreea nu vrea să se bage în problemele lui George cu părinții, nu vrea să audă de așa ceva, cu atât mai puțin de tatăl lui. Nu cred că domnul Burcea își va cunoaște vreodată nepoatele”, au explicat surse apropiate artistei pentru wowbiz.

Tatăl lui George și-a dorit să le cunoască pe nepoatele sale.

„Nu am cunoscut-o pe Andreea, dar mă așteptam ca după ce am apărut și mi-am spus povestea să mă caute. Am și eu ceva de zis. Aș vrea să le cunosc pe fete, de ce nu? Ele sunt copii, nu au nicio vină. Îmi pare rău că s-au despărțit”, a explicat Nelu Burcea, tatăl lui George.

Andreea a lansat o nouă piesă

Vedeta a lansat un nou hit, ”Inimă de fier”, în care își spune problemele din căsnicie.

„Suntem definiți de trecut și de situațiile trăite în copilărie. Cu toții avem un bagaj emoțional pe care îl căram după noi în viață. Este foarte important să realizam că îl avem și să încercam să-l facem cât mai ușor, vindecând rănile trăite în trecut. Dacă nu facem acest lucru, în absolut orice situație, vom reacționa 90% în baza emoțiilor din trecut și doar 10% din realitatea prezentă.

În mod inconștient, unii oameni sabotează relații de iubire, de business, de prietenie și au o percepție greșită asupra vieții, percepție programată în subconștient când erau mici de către familia în care au crescut”, a explicat Andreea Bălan, vorbind despre piesa sa.

Revista Presei