Andreea Bălan nu se mai oprește! Vedeta atacă din nou. Mesajul controversat care a stârnit sute de reacții

andreea balan

Seria atacurilor pe rețelele de socializare continuă. Andreea Bălan nu vrea să renunțe deloc. Deși s-ar părea că trăiește una dintre cele mai frumoase perioade de după divorț, vedeta a postat un alt mesaj controversat care a stârnit sute de reacții. 

Andreea Bălan nu încetează să își uimească fanii. Postările artistei stârnesc sute de reacții, iar fanii sunt la curent cu întreaga sa activitate.

La puțn timp după relația dintre ea și Tiberiu Argint a ieșit la iveală, artista a dat startul unor postări controversate. Fie că e vorba despre dezamăgire, fie că e vorba despre modestie sau despre reușită, Andreea Bălan pare să nu se mai oprească și lasă loc de interpretări.

De această dată, artista a scris un mesaj încurajator pentru femei.

„O femeie desteapta isi stie limitele,
O femeie inteleapta stie ca nu are niciuna ✨🎼”, au fost cuvintele scrise de artistă în dreptul unei fotografii cu ea, care a adunat numeroase like-uri și reacții din partea fanilor săi.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O femeie desteapta isi stie limitele, O femeie inteleapta stie ca nu are niciuna ✨🎼 ……. #quotes #passion #love #music

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial) pe Aug 16, 2020 la 8:57 PDT

George Burcea nu e afectat

George Burcea nu pare a fi deloc afectat de faptul că fosta sa soție și-a găsit deja pe altcineva. Deși nu este o persoană foarte deschisă, actorul a vorbit recent, pentru prima dată despre viața lui personală, după despărțirea de Andreea Bălan.

Acesta a mărturisit că prioritatea sa în acest moment este creșterea fetițelor sale și nimic mai mult.

”Există mai multe femei în viața mea cărora le datorez iubire, respect și protectie pentru tot restul vieții. O iubesc pe mama că m-a nascut și a avut grijă de mine, pe bunica pentru că m-a crescut și m-a învățat să fac enorm de multe lucruri care-mi prind bine acum și, bineînțeles, pe fosta soție căreia îi mulțumesc pentru cele două fetițe sănătoase și minunate pe care mi le-a oferit.

Mai am două fetițe care vor deveni femei, iar rolul meu este acela de a încerca să le conduc pe un drum plin de dragoste și fericire. După cum vedeți, am multe femei în viața mea și sunt mândru de acest lucru”, a spus George Burcea, pentru Unica.

Revista Presei