Andreea Bălan a răbufnit: Îl vrea afară pe George Burcea de la Pro Tv. Vă spun direct și sincer prin ce trec

andreea balan

Răsturnare de situație în disputa dintre George Burcea și Andreea Bălan. Artista a răbufnit în urma speculațiilor potrivit cărora, aceasta și-ar dori înlăturarea fostului soț din cadrul emisiunii ”Ferma” de la Pro Tv. 

În urmă cu câteva zile, surse cancan.ro au declarat că Andreea Bălan face presiuni mari pentru ca George Burcea să fie scos din emisiune. Pentru a clarifica aceste speculații, artista a spus adevărul despre situația în care s-a aflat.

Vedeta a mărturisit că a primit o vacanță în Grecia și și-ar fi dorit enorm să meargă acolo împreună cu fiicele sale și cu mama sa, însă era nevoie de o împuternicire notarială din partea lui George Burcea, tatăl celor două fetițe.

”Armura mea a fost întotdeauna adevărul și voi continua să vă spun direct și sincer prin ce trec păstrând discreția necesară protecției fetelor mele.

Acum 6 zile am primit cadou de la o agenție de voiaj o vacanță de 7 zile (22 august – 29 august) în Grecia pentru mine, Ella, Clara și mama mea. Pentru a părăsi țara împreuna cu fetele mele, așa cum este legal, aveam nevoie de o împuternicire notariala din partea tatălui lor”, a mărturisit Andreea Bălan pe facebook.

A vrut să aducă notarul la locul filmării

Artista a povestit că a încercat să facă tot posibilul pentru a obține acea împuternicire, astfel că aceasta și-ar fi dorit să aducă un notar chiar la locul filmării pentru a rezolva rapid întreaga situație.

”L-am contactat telefonic pe tatăl copiilor, însă la telefon mi-a răspuns un prieten, care mi-a spus că se afla la filmarea unei emisiuni și că este imposibil de contactat până la jumătatea lunii septembrie. Am luat legătura telefonică cu producătorii emisiunii respective, pentru a-i întreba dacă există posibilitatea ca un notar public să ajungă la locul filmării pentru semnarea actelor.

Mi s-a comunicat, tot telefonic, că această posibilitate nu exista întrucât concurenții se află în izolare strictă și nu au acces la nicio cale de comunicare.

”Mă bucur pentru realizările lui”

În nicio clipă nu am sugerat sau dat de înțeles că-mi doresc înlăturarea lui din emisiunea respectivă sau orice alt proiect. Din contra, mă bucur pentru realizările lui, având în vedere că și el are responsabilități egale față de copiii noștri.

Am înțeles situația și din experiență știu cum funcționează aceste emisiuni. Din acest motiv am refuzat vacanța primita în Grecia și am optat pentru un sejur în România săptămâna viitoare cu copiii mei”, a mai scris Andreea Bălan. 

Revista Presei