Andreea Bălan rupe tăcerea! A decis să spună adevărul despre George Burcea într-un mod la care nimeni nu se aștepta

andreea balan

Andreea Bălan a suferit enorm după despărțirea de Keo. Cei doi fuseseră împreună opt ani, iar cântăreața a fost devastată când a aflat că acesta o înșeală cu Misty. Ulterior l-a întâlnit pe George Burcea, care juca un rol într-unul din videoclipurile sale. Cei doi s-au îndrăgostit, căsătorit și au împreună două fetițe.

Relația s-a terminat abrupt. Actorul a plecat de-acasă spunând că nu-și mai iubește soția și aruncând cu acuzații dure la adresa ei. Andreea Bălan a încercat să remedieze situația, dar nu a avut sorți de izbândă. Acum și-a lansat o piesă în care spune adevărul ei prin versurile impresionante ale melodiei.

“Am crezut în basme” prezintă practic povestea ei alături de George Burcea, presărată cu momente grele. Versurile melodiei  par a fi mesaje puternice către fostul soț. Cântăreața a folosit una dintre rochiile de mireasă de la nunta lor pentru filmările clipului. Iar în imagini apare de câteva ori un bărbat misterios care seamănă cu tatăl fiicelor sale.

Mesajele Andreei Bălan pentru George Burcea

Andreea Bălan a făcut o mărturisire completă chiar când și-a lansat clipul: “«Am crezut în basme» spune povestea mea, dar și a celor care au avut un vis și acel vis s-a destrămat. Iubim, suferim și apoi renaștem și o luăm de la capăt”. În clip apare un bărbat misterios, care l-ar interpreta pe Burcea.

“Eu am crezut în basme/Cu final fericit/Până am văzut că-n fiecare castel/E un Făt-Frumos ce a mințit.

Am crezut în povestea/Cu destin împlinit/Până am văzut că și destinul e un drum cam abrupt/Dar eu nu l-am ocolit.

Și căutam povești nescrise să-mi țină de cald/Să fug de lumea asta, plină de fard

Cu sentimente ascunse în telefon/Care iubește doar când apeși pe on” sunt primele versuri ale melodiei Andreei Bălan care a apărut astăzi.

Revista Presei