S-a aflat motivul real pentru care Andreea Bălan și George Burcea au ajuns la divorț. Secretul rușinos a fost făcut public

24 mai 2020
S-a aflat motivul real pentru care Andreea Bălan și George Burcea au ajuns la divorț. Secretul rușinos a fost făcut public

La doar câteva luni de la o nuntă de vis, de pe urma căreia cuplul Andreea Bălan – George Burcea a și încasat o frumoasă sumă de bani, cei doi au anunțat că se despart. Subit, soțul a plecat de acasă, iar artista a tot încercat să găsească o soluție pentru a-și reîntregi familia, mai ales pentru cele două fetițe ale lor.

Doar că lucrurile au degenerat și mai mult, iar George Burcea nu numai că a ieșit public pentru a-și umili fosta parteneră de viață, dar a ajuns să aibă și dosar penal pentru că a fost prins beat la volan. Cum au ajuns cei doi totuși la divorț, ținând cont că în urmă cu câteva luni păreau cuplul perfect, iar el plângea cu lacrimi amare atunci când Andreea a fost la un pas de moarte, în urma complicațiilor de la ultima naștere.

Cum s-a ajuns la divorț

Jurnaliștii de la impact.ro susțin că au aflat motivul real de la care ar fi pornit marele conflict în cuplu și cum a ajuns George Burcea să spună public că nu-și mai iubește soția și că dorește divorțul.

„El a investit toți banii câștigați într-o casă de producție și într-o afacere mică, alături de un bun prieten. În acea perioadă, în care făcea planuri, George îi cerea în permanență Andreei sfaturi, însă de fiecare dată s-a lovit de pesimismul Andreei, căreia nu îi convenea ca el să facă nimic care să nu aibă legătură cu el. Nu voia ca el să se dezvolte de unul singur. Nu îl sprijinea deloc, din contră, îi inducea stări de nesiguranță.

Cel puțin așa resimțit el tot negativismul ei. Tot timpul îi spunea că afacerea nu va funcționa, că e o pierdere de timp și de bani și că mai bine s-ar concentra pe proiectele comune, precum vlogging-ul. Mai mult, Andreea l-a amenințat că îl va distruge, că el nu e nimic fără ea. Desigur, asta se întâmpla atunci când au început scandalurile între ei”, a mărturisit un apropiat al actorului pentru impact.ro.