Andreea Bălan și-a făcut operație estetică! Fanii au rămas mască atunci când au aflat ce intervenții și-a făcut

10 nov. 2020
Andreea Bălan și-a făcut operație estetică! Fanii au rămas mască atunci când au aflat ce intervenții și-a făcut

Andreea Bălan este cunoscută pentru piesele emoționale și videoclipurile care impresionează cu creativitatea lor. Este o persoană care muncește ca să ajungă la succesul dorit și se mândrește că a reușit să-și facă o asemenea carieră. Artista mai este cunoscută pentru divorțul cu fostul soț George Burcea, pentru că au fost învăluiți de o mulțime de scandaluri și neînțelegeri.

La capitolul operații estetice este deschisă cu fanii ei și recunoaște că a apelat la medicii esteticieni. Mai întâi de toate se discuta prin presă dacă Andreea Bălan și-a mărit bustul sau nu, întrucât se vedea mari diferințe dintre sânii ei de câțiva ani în urmă și bustul pe care îl are în 2020. Andreea Bălan nu o dată a respins orice bârfă legată de operația la sâni și a dat vina pe anticoncepționale pe care le bea.

Chirurgii esteticieni au rămas de acord cu faptul că de la anticoncepționale pot să-ți crească sânii, dar nu chiar așa cum au crescut în cazul ei. La acest subiect presa încă nu are un răspuns clar, deoarece blonda spune că nu a intervenit cu nimic la sâni, dar medicii spun altceva.

Vedeta a recunoscut ce operație estetică a făcut câțiva ani în urmă

Cântăreața a postat un vlog în care a acceptat provocarea ”AM/ N-AM” împreună cu prietena ei Amna. Cele două femei au răspuns la multe întrebări provocatoare și inclusiv la curiozitatea legată de operațiile estetice. Dacă Amna a avut un răspuns negativ, Andreea a recunoscut că a făcut o intervenție chirurgicală la nas.

Astfel, vedeta a oferit un răspuns exact la această întrebare, iar fanii au rămas uimiți de informația pe care a spus-o, întrucât credeau că nu a avut nici o intervenție de genul acesta și optează pentru o frumusețe naturală. Andreea Bălan are 1.400.000 de abonați pe pagina ei de Instagram și este zilnic activă pentru a împărtăși emoții, fotografii, piese, video-uri și diferite evenimente importante din viața ei.