Boala cruntă de care suferă Andreea Bălan. Medicii au fost uluiți de descoperire. Care sunt simptomele

de: Ana Toma
05 nov. 2020
Boala cruntă de care suferă Andreea Bălan. Medicii au fost uluiți de descoperire. Care sunt simptomele

Andreea Bălan pare să fie urmărită de ghinion. După ce a fost la un pas de moarte chiar la naștere, anul 2020 a început foarte prost pentru artistă. Ea și George Burcea au decis să se despartă, iar acum, la finalul anului, Andreea a aflat că suferă de o boală gravă. 

Andreea Bălan a fost operată de urgență la mijlocul acestei săptămâni după ce a acuzat dureri insuportabile în zona abdominală. Artista și-a anunțat fanii că totul este în regulă și a anunțat și boala de care suferă: abces abdomina.

”Neața dragilor. Vreau să vă spun că sunt bine! M-am internat în spital luni seară cu dureri abdominale foarte mari. În urma investigațiilor, doctorii au descoperit un abces abdominal! Marți ar fi trebuit să mă operez, dar am avut mare noroc și cu puțin timp înaintea operației programate, medicii au reușit drenarea lui.

Acum sunt sub tratament și observație”, a scris Andreea Bălan pe una dintre rețelele de socializare.

Ce este abcesul abdominal

Boala de care suferă Andreea Bălan nu este deloc de neglijat. Potrivit specialiștilor, un abces al cavității abdominale este un proces inflamator în care se formează o cavitate umplută cu conținut purulent între organele interne.

De asemenea, potrivit acestora, boala este, de obicei, însoțită de durere severă abdominală.

În cazul Andreei Bălan, medicii au operat abcesul abdominal la paroscopic, la scurt timp după internare pentru a nu exista complicații.