Andreea Bălan și-a schimbat complet look-ul. Cum îi stă roșcată și cu părul ondulat

06 mart. 2021
Andreea Bălan și-a schimbat complet look-ul. Cum îi stă roșcată și cu părul ondulat

Andreea Bălan și-a lansat în urmă cu două zile o nouă piesă, pe care a catalogat-o drept cea mai emoționantă din carieră. „Amintitri” se bucură deja de succes și a urcat până pe locul 20 în trending Youtube, un top dominat de manele. Pe locul 1 se află momentan Vlăduța Lupău, urmată de Selly și Tzanca Urganu. Urmează apoi cântăreți ca Bogdan de la Ploiești, Costel Biju și mulți alții.

Andreea Bălan are numai motive de sărbătoare în ultima perioadă. Recent a sărbătorit și aniversarea micuței sale, Clara, care a împlinit doi ani, iar acum a afișat un look complet nou și fresh, înainte cu câteva ore de a începe o nouă ediție a emisiunii Te cunosc de undeva, unde ea este jurată de ani buni.

Andreea Bălan s-a vopsit roșcată sau poartă perucă?

„when you change the way you look at things, the things you look at change 😉
va place noul meu look?„, a scris Andreea Bălan pe facebook, în dreptul fotografiei de mai jos.

Foto: Facebook

A curs cu comentarii la această postare. În timp ce o parte din fani au felicitat-o pentru schimbarea de look și i-au spus că este superbă, alții au rugat-o să revină la culoarea blond deschis.

„Foarte frumoasa , nuanta asta . Iti sta foarte bine . Tu oricum esti frumoasa . Sa nu asculti de nimeni , imaginea ta nu depinde de nimeni . Daca tu te simti bine , asa sa fii. Te pup esti frumoasa!”, i-a scris o internaută.

Andreea Bălan, comparată cu Elena Gheorghe

O parte din doamne și domnișoare i-au replicat Andreei Bălan că poartă o perucă și că este destul de evident acest lucru. Altele au comparat-o cu Elena Gheorghe, spunând că cele două seamănă foarte mult, datorită părului.

Rămâne de văzut dacă artista poartă sau nu perucă. Cert este că în noul său videoclip ea este blondă și de altfel cea mai mare parte a vieții sale a purtat diferite nuanțe de blond, culoarea care a și consacrat-o.

„Dragii mei, cu emotie si cu multa dragoste, va prezint azi AMINTIRI, una dintre cele mai emotionante piese din cariera mea.
Pentru mine, ziua de 4 martie este foarte importantă, deoarece este ziua în care am primit o a doua sansa la viața.

In aceasta zi s-a nascut Clara si de aceea vreau ca în fiecare an, pe 4 martie, să lansez o piesă de suflet.
Anul trecut am lansat „Inimă de fier”, melodia care mă reprezintă și îmi dă putere, iar anul acesta lansez impreuna cu voi “Amintiri”, piesă foarte emoționantă, care spune povestea copilăriei și a adolescentei noastre.

Multumesc tuturor celor care au trimis poze pentru videoclip, am plans cand am citit mesajele voastre, regret totodata ca nu au intrat toate in videoclip, dar sper sa va placa ceea ce a iesit si sa va bucurati ca impreuna cream Amintiri nemuritoate. Enjoy”, a scris Andreea pe facebook când și-a lansat noua piesă.