Ce facultate a terminat Andreea Antonescu? Studiile ei nu au nicio legătură cu muzică. Nimeni nu și-ar fi imaginat

05 mart. 2021
Ce facultate a terminat Andreea Antonescu? Studiile ei nu au nicio legătură cu muzică. Nimeni nu și-ar fi imaginat
Andreea Antonescu

La 38 de ani, Andreea Antonescu este încă dispusă să încerce zone care să-i testeze limitele și să-i ridice adrenalina. După ce a fost concurenta în reality show-ul Ferma de la Pro Tv, acum a intrat și în competiția Survivor România. Bruneta și-a exasperat colegii la începând afișând o formă sportivă foarte slabă, dar în ultima ediție a părut că începe să prindă jocul.

Andreea Antonescu cântă de la 3 ani și mult timp a gustat din pocalul celebrității alături de Andreea Bălan. Trupa Andre era printre cele mai în vogă în anii 2000. Cele două s-au despărțit apoi și au încercat cariere solo. Cea care s-a bucurat de mai mult succes a fost în mod cert Andreea Bălan, care s-a remarcat în ultimii ani și ca o dansatorea foarte bună.

Ce studii are Andreea Antonescu

Puțini și-ar fi imaginat, dar Andreea Antonescu nu are studii muzicale, ci de psihologie. Aceasta a învățat foarte bine și a reușit 9,42 la examenul de bacalaureat.

„La materiile care contau cel mai mult pentru mine, engleză și matematică, am luat nota 10. Matematiciană înrăită, dar viața m-a dus pe drumul psihologiei. Aceasta este facultatea pe care am terminat-o. Odată descoperită psihologia, am început să citesc foarte mult. Îmi place extraordinar de mult să citesc, dar cărți de auto-educare pentru că acestea consider că m-au ajutat cel mai mult de-a lungul timpului”, a povestit Andreea Antonescu într-unul din vloggurile sale, postate pe Youtube.

Andreea Antonescu vrea să rămână cât mai mult la Survivor România

Acum artista se află în Republica Dominicană, unde încearcă să reziste cât mai mult și să câștige simpatia publicului, mai ales că Faimoșii au luat-o deja în vizor și vor să o propună pentru eliminare. Dar luptătoare din fire, Andreea nu vrea să renunțe prea ușor și depune eforturi pentru a se integra și a câștiga puncte pentru echipa ei.

”Prietenii mi-au spus, parcă la unison, că dacă mă duc acolo să am mare grijă, înainte de toate, de sănătatea mea. Noi te știm, ești genul de femeie foarte determinată și cu o doză de… Voi fi rațională și responsabilă, vă promit, dar nu pot să garatez că, dacă e toată adrenalina aceea în jurul meu și dacă un punct depinde de mine nu o să mă arunc cu capul înainte, indiferent de orice.

Toată lumea m-a rugat același lucru: nu fii atât de nebună pe cât poți fii tu când vine vorba de senzațiile tari”, spunea Andreea într-un alt vlog al său, postat chiar înainte să plece la Survivor România, reality show difuzat de Kanal D de joi până duminică, de la ora 20.

Până acum, emisiunea a fost mai mereu lider de audiență, fiind depășită doar când s-a difuzat Românii au talent de pe Pro Tv.