Andreea Bălan spulberă tot. George Burcea știa? Care este cel mai mare regret al artistei

de: Ana Toma
15 oct. 2020
Andreea Bălan spulberă tot. George Burcea știa? Care este cel mai mare regret al artistei

Șoc în showbiz-ul românesc. Andreea Bălan spulberă toate speculațiile cu privire la temerile și dezamăgiile pe care le-ar fi avut în urma divorțului. Artista a mărturisit care sunt probleme reale cu care se confruntă în ultima perioadă. 

Divorțul dintre George Burcea și Andreea Bălan s-a domolit. Scandalul dintre cei doi pare că a încetat, sau cel puțin asta se întâmplă în momentul de față.

Artista pare mai fericită ca niciodată, trăiește o nouă poveste de iubire, însă există un regret pe care încă îl are și despre care nu vrea să spună foarte multe detalii.

”Este un regret pe care îl am în legătură cu sănătatea mea, pe care nu îmi doresc să îl fac public”, a mărturisit Andreea Bălan pentru Viva.

Întrebat care ar fi cea mai mare temere a ei, artista a spus că sănătatea copiilor este pe primul loc.

”De când am devenit mamă, cea mai mare teamă a mea este legată de sănătatea copiilor mei. Să nu se îmbolnăvească sau să pățească ceva”, a mai spus ea.

Minciuna și nedreptatea o scot din minți

Fericirea Andreei Bălan este strâns legată de viața fetițelor sale.

”Cea mai mare fericire este atunci cand copiii mei sunt fericiți și sănătoși. Cea mai fericită sunt atunci când sunt cu fetele mele. Mai ales seara, la băiță, unde ne distrăm grozav”, a mai povestit artista.

Întrebată despre ce lucruri detestă la alții, Andreea a fost dură: ”Minciuna și nedreptatea”, a fost răspunsul artistei.

Ea a mai mărturisit că a devenit o persoană înțeleaptă, odată cu înaintarea în vârstă și a învățat să îi ierte pe toți cei din jurul său.

”Cu cât înaintezi în vârstă, devii mai înțelept, înveți că se pot ierta greșelile în funcție de conjunctură și de oameni. Cu toții greșim și este important să tolerăm și să fim mai iertători”, a mai spus Andreea Bălan.