George Burcea, la un pas de moarte. Fostul soț al Andreei Bălan are probleme mari de sănătate

george burcea

Șoc în lumea televiziunii. George Burcea a fost la un pas distanță să-și piardă viața. Fostul soț al Andreei Bălan a suferit un accident grav în fața tuturor, în cadrul emisiunii ”Ferma” de la PRO TV.

George Burcea i-a uimit pe toți când a luat decizia de a lua parte la emisiunea ”Ferma”, iar fanii au fost încrezători în reușita sa. Din păcate însă, ultimul întâmplare l-a făcut pe actor să iasă complet din peisaj.

Acesta a suferit o lovitură extrem de puternică în timpul duelului cu Paul Diaconescu și a fost la un singur pas distanță să-și fractureze gâtul. Se pare că fostul soț al Andreei Bălan a suferit o căzătură destul de violentă.

Potrivit imaginilor publicate, George Burcea a căzut de la înălțime și s-a accident violent la spate, starea sa de sănătate agravându-se.

Șocant a fost chiar și pentru restul concurenților care au văzut tragicul incident chiar cu ochii lor.

Scandaluri s-au ținut în lanț

George Burcea nu a trecut neobservat în cadrul emisiunii ”Ferma”. Pe tot parcursul întregului show, acesta a avut mai multe conflicte, printre care, unul care a ieșit în evidență a fost cu Andreea Antonescu.

”Nu voi deschide eu războiul, dar să îl ferească Dumnezeu să o facă el”, spunea atunci Andreea.

George Burcea a avut și el un răspuns destul de înțepător.

”Ferma mi-a fãcut cea mai mare surprizã: aseara mi-a adus cea mai bunã voce femininã din România, femeia sfântã si exemplul perfect de “om cinstit” . Andra, Delia…..iertati-mă…”, a scris George Burcea pe rețelele de socializare.

Citește și:

Revista Presei