Victor Ciutacu, umilinta crunta pentru Andreea Esca. Ce spune ca a facut in plina epidemie de coronavirus

26 mart. 2020
Victor Ciutacu, umilinta crunta pentru Andreea Esca. Ce spune ca a facut in plina epidemie de coronavirus

Andreea Esca s-a făcut de râs. Un jurnalist a făcut o dezvăluire rușinoasă despre prezentatoarea știrilor și despre soțul ei. Sunt acuzații foarte grave.

Jurnalistul Victor Ciutacu a lansat un atac dur la adresa soților Eram pe contul său de Facebook. Acesta susține că Esca și soțul său vor să se îmbogățească în plină peidemie de coronavirus. Cum? Pe spatele românilor.

Vând măști medicinale

Ciutacu susține că vor să profite de lipsa echipamenteleor medicale din România.

Alexander Eram a dat mai multe mesaje pe e-mail în care anunța comercializarea unor ”măști de protecție civilă la 1,90 euro/buc (fără TVA) și mască medicală antibacteriană 3,50 euro / buc (fără TVA)”.

Cât costă o mască

Soțul prezentatoarei vinde măștile cu un preț între 1,9 și 3,5 euro pe bucată.

”În cazul în care sunteți interesați și având în vedere cererea foarte mare pentru aceste produse, vă rog să ne transmiteți comanda dumneavoastră, cât mai rapid posibil. Comanda minimă este de 50 de buc”, se mai arată în e-mailul cu pricina, incriminat de Victor Ciutacu.

”Dați un ban pentru caritabila familie a megastarei Esca! Împreună cu ilustra ei familie, VINDE (sper că și spitalelor, domnu’ Costache) măști la superofertă. Între 1,9 și 3,5 euro pe bucată, în pachete de minim 50, ceva firesc pentru o familie atât de implicată în acțiuni de CARITATE”, a scris jurnalistul pe Facebook.

”Haideți, domnu’ Orban, dacă investitorii de la Uzunu (Giurgiu) au primit 12 milioane de euro pentru a importa măști, nu putem să-l sprijinim și pe industriașul autohton Eram?”, a acuzat Ciutacu.