Andreea Esca spune tot adevărul. A fost sau nu infectată cu noul coronavirus: Nu este niciun mister

de: Ana Toma
20 iul. 2020
Andreea Esca spune tot adevărul. A fost sau nu infectată cu noul coronavirus: Nu este niciun mister

Andreea Esca va vorbi pentru prima oară după ce în spațiul public au circulat informații cu privire la faptul că vedeta Pro Tv a fost infectată cu noul coronavirus. Aceasta va da răspunsurile așteptate de toți. 

În această seara de la ora 19.00, la Știrile PRO TV, Andreea Esca va răspunde la toate întrebările, într-un interviu acordat lui Cosmin Stan.

”Vom descoperi că un om căruia cei mulți îi pretindeau perfecțiunea este de fapt doar un om cu vulnerabilități și suferințe”, spune Cosmin Stan despre interviul care va fi făcut public în această seară.

De asemenea, Andreea Esca va povesti pe larg care este starea ei reală de sănătate, dar și care au fost motivele pentru care nu a făcut mai multe declarații până acum.

”Fiecare om cred că are limitele lui și vreau să le mulțumesc acelora care m-au privit ca pe un om. Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot. Sunt un om! (…) Nu e niciun mister, nu e niciun secret, nu e nicio rușine. Doar că nu mă simțeam în stare să fac acest lucru și nu mi se părea normal ca eu să dau declarații”, spune vedeta pro Tv.

Cea mai dificilă perioadă

Realizatorul interviului, Cosmin Stan, susține că acest interviu va da răspunsul la toate întrebările care au fost plantate în ultimele zile în spațiul public.

”Un interviu în care vom descoperi, cu surprindere, că un om căruia cei mulți îi pretindeau perfecțiunea este de fapt doar un om cu vulnerabilități și suferințe.

O veți vedea pe Andreea Esca așa cum n-ați mai văzut-o și veți descoperi omul de dincolo de ecran dispus ca de această dată să fie știrea, nu să prezinte știrea, și să ofere tuturor răspunsuri”, a mai spus acesta.