Andreea Mantea sau Simona Gherghe? Antena 1 a pregătit o mare surpriză pentru noul sezon Mireasa. Va debuta pe 6 martie

04 mart. 2021
Andreea Mantea sau Simona Gherghe? Antena 1 a pregătit o mare surpriză pentru noul sezon Mireasa. Va debuta pe 6 martie

Reality show-ul matrimonial Mireasa revine la Antena 1, începând cu 6 martie, cu sezonul 3, după ce abia s-a finalizat cel de-al doilea. Primul sezon a fost prezentat de actrița Diana Dumitrescu, dar audiențele au lăsat de dorit, astfel că aceasta a fost înlocuită de Simona Gherghe, care s-a descurcat mult mai bine.

Mai multe surse media au dezvăluit că producătorii Antena 1 au încercat să o convingă pe Andreea Mantea să vina la cârma reality show-ului Mireasa, ținând cont de succesul enorm pe care aceasta l-a înregistrat cu emisiunea similară de pe Kanal D, Puterea Dragostei. Doar că negocierile au eșuat întrucât Andreea Mantea nu a dorit să revină la o emisiune zilnică.

De altfel, aceasta a transmis prin intermediul unei surse, care a oferit un interviu celor de la Fanatik, că ea este extrem de fericită la Kanal D, cu emisiunea ei săptămânală, mai ales că este produsă chiar de casa ei de producție.

Ce a transmis Simona Gherghe înainte de debutul sezonului 3 din Mireasa

Așadar Mireasa revine la Antena 1 tot cu Simona Gherghe în calitate de prezentatoare.

„După mai bine de 5 luni petrecute în Casa Mireasa, credeam că în cele câteva zile libere dintre sezoane mă voi deconecta total. Ei bine, m-am înşelat! Mi-au lipsit concurenţii, m-am gândit cum a fost pentru ei revederea cu cei dragi, cum vor continua poveştile lor în afara platoului şi sunt foarte curioasă să-i cunosc pe cei care vor intra în Casă în căutarea iubirii, în cel de-al treilea sezon al emisiunii.

Vă invit să îi cunoaşteţi în gala de sâmbăta aceasta, de la ora 13:45, de la Antena 1 şi să ne spuneţi părerile cu privire la ei şi la deciziile pe care le vor lua, pe conturile de social media ale emisiunii!

Fiecare concurent a simţit diferit gustul iubirii în casa Mireasa. Pentru unii însă a fost unul extrem de dulce. Sunt foarte curioasă cum va fi gustul iubirii pentru noii concurenţi!”, a fost mesajul Simonei Gherghe.

Cine concurează la Mireasa

Așadar cel de-al treilea sezon începe sâmbăta. Vor fi 8 fete şi 6 băieţi, însoţiţi de mame sau cele mai apropiate persoane din vieţile lor ca și concurenți. Tineri cu vârste cuprinse între 23 şi 33 de ani vor încerca să-și găsească sufletul pereche, dar se vor lupta și pentru marele premiuîn valoare de 40.000 de Euro.