Trădarea anului! Andreea Mantea se pregătește să plece de la Kanal D! Cu ce telviziune este la un pas să semneze și pentru ce emisiune

01 mart. 2021
Trădarea anului! Andreea Mantea se pregătește să plece de la Kanal D! Cu ce telviziune este la un pas să semneze și pentru ce emisiune
Andreea Mantea

La 34 de ani, Andreea Mantea este una dintre cele mai de succes prezentatoare ale momentului. Aceasta a debutat în televiziune, la Antena 1, ca asistentă TV la emisiunea matinală, Neața cu Răzvan și Dan. Ulterior, bruneta a reușit să-și consolideze cariera și să primească propriile emisiuni.

Cea mai de succes este de departe Puterea Dragostei de pe Kanal D. Vedeta a prezentat primele două ediții, iar audiențele au fost unele excepționale. Totul s-a filmat în Turcia, iar Andreea Mantea era la un pas să renunțe la reality show-ul matrimonial încă după primul sezon și asta pentru că reprezentanții Kanal D îi promiseseră că filmările se vor muta în România.

Andreea Mantea negociază cu Antena 1

O creștere consistentă a onorariului acesteia, care ar fi ajuns chiar și până la 20.000 de euro pe lună, ar fi convins-o pe Andreea Mantea să mai rămână încă un sezon în Turcia. Dar la al treilea a revenit pe plaiurile mioritice. Pentru a o păstra în televiziune, Kanal D i-a oferit o altă emisiune, Trăiri alături de Andreea Mantea, în care aceasta filmeză alături de fiul ei.

Totuși se pare că vedeta nu este chiar mulțumită de cum se desfășoară lucrurile și conform jurnaliștilor de la cancan.ro, aceasta ar fi în negocieri aprinse cu Antena 1, post cu care a colaborat foarte bine în trecut. De altfel, ea a fost și Burlăciță, iar ca urmare a acelei emisiuni și a relației cu luptătorul Cristi Mitrea s-a născut fiul său, David.

Se pare că Simona Gherghe ar urma să fie înlocuită de la reality show-ul matrimonial Mireasa. Primul sezon a fost prezentat de Diana Dumitrescu, dar audiențele au fost mici. Și nici de data aceasta nu au atins cifrele de la Puterea Dragostei, astfel că producătorii Antena 1 ar dori să o aducă la cârma emisiunii pe Andreea Mantea.

De ce a plecat Andreea Mantea de la Puterea Dragostei

“Am fost îndrumată de Dumnezeu în orice decizie pe care am luat-o, am făcut exact cee ace am simțit. Dumnezeu mi-a fost alături și am simțit că este cea mai înțeleaptă decizie, este, cu singuranță, cea mai bună decizie pentru sufletul meu. Vă mulțumesc din tot sufletul că mi-ați fost alături și m-ați sprijinit enorm cu mesajele voastre de încurajare”, a spus Andreea Mantea imediat după ce și-a anunțat decizia de a pleca de la Puterea Dragostei.

Ea a fost înlocuită de Cristina Dorobanțu. Tot în urma participării la această emisiune a devenit celebru și Jador. Artistul, care cântă manele, se află pe locul 1 în trending Youtube cu aproape toate piesele pe care le-a scos în ultimii doi ani. Popularitatea lui a explodat imediat ce a ieșit din casa Puterea Dragostei.