Andreea Marin a decis să spună adevărul: ce efecte adverse puternice a avut după ce s-a vaccinat cu serul Astra Zeneca

25 mart. 2021
Andreea Marin a decis să spună adevărul: ce efecte adverse puternice a avut după ce s-a vaccinat cu serul Astra Zeneca
Andreea Marin

Andreea Marin nu a vrut să facă spectacol din viața ei personală și cu atât mai mult nu a vrut să intre în dezbateri aprinse pe tema vaccinării și a infectării cu noul virus, care a blocat toată planeta. Abia acum, la sfârșitul lunii martie, vedeta a dezvăluit că fiica ei în vârstă de 12 ani a avut această boală chiar în perioada sărbătorilor.

Violeta a avut, însă o formă ușoară și a trecut ușor peste situație. Din fericire, nici Andreea Marin și nici iubitul său, Adrian Brâncoveanu nu au luat virusul, dar s-au testat de multe ori pentru a fi siguri că sunt sănătoși.

„Am avut în casă un bolnăvior, de Crăciun și Anul Nou. A fost tare vitează, a avut formă ușoară. Firește, ne-am testat de mai multe ori, am stat total separați. A luat din afara casei. A stat izolată, are ca o garsonieră a ei în casă.

Adică, dacă blochezi o parte din casă, are acolo tot ce îi trebuie. A trebuit să se descurce singură aproape 3 săptămâni, a fost foarte ascultătoare, a fost foarte curată. E o lecție și asta”, a povestit Andreea Marin în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu, care s-a mutat recent la Prima Tv, după ce mult timp el a avut contract cu Antena Stars.

Ce efecte adverse a resimțit Andreea Marin după vaccinare

Zâna Surprizelor a mărturisit și că s-a vaccinat. A ales controversatul ser de la Astra Zeneca și a experimentat reacții adverse puternice, însă nu s-a speriat de ele. Aceasta le-a încadrat mai degrabă la efecte normal și a stat liniștită în pat două zile până când au trecut. Deși s-a simțit rău, Andreea Marin așteaptă acum rapelul și nu se gândește să renunțe la vaccin.

„Am făcut primul vaccin, aștept rapelul. Am avut două zile și două nopți de stat în pat, dureri foarte puternice de mușchi, fără temperatură, ceea ce a fost foarte ciudat. Am făcut controversatul Astra Zeneca, nu a fost din acel lot”, i-a declarat vedeta lui Cristi Brancu.