Andreea Marin a mărturisit totul! De ce nu au funcționat mariajele ei: Asta nu trebuie să fie o dramă

de: Ana Toma
12 feb. 2021
Andreea Marin a mărturisit totul! De ce nu au funcționat mariajele ei: Asta nu trebuie să fie o dramă
Andreea Marin

Andreea Marin nu se mai ascunde de nimeni. Chiar dacă a trecut prin diferite situații de-a lungul vieții, atât din punct de vedere sentimental cât și profesional, vedeta este mulțumită de realizările sale.

Într-un interviu acordat recent, vedeta de la ”Surprize Surprize” a spus de ce nu au funcționat relațiile ei și a vorbit și despre lucrurile pe care le-a învățat în toți acești ani, prin prisma persoanelor pe care le-a cunoscut.

Nu a fost vorba de ghinion 

Andreea Marin a avut două căsnicii mediatizate. Cea cu Ștefan Bănică Junior, alături de care are o fetiță și cea de a doua cu Tuncay Ozturk. Dacă vorbim de regrete, ei bine, vedeta nu are așa ceva.

Ea a mărturisit că toți oamenii alături de care a împărtășit momente frumoase au evoluat alături de ea, dar și ea s-a schimbat la rândul său. Ea a mai povestit că oricum ar fi, ambele situații sunt benefice.

”Am văzut oameni care au evoluat alături de mine, oameni pe care eu i-am schimbat. Așa cum și eu am evoluat alături de altcineva. Te simți bine în ambele situaţii. Când ești inspirație sau ești inspirat. Dar pentru ca relația să existe este necesar ca ambii să aibă curiozitate.

Trebuie să fii mână în mână cu celălalt. Și credința este foarte importantă. Contează foarte mult să ai același crez, să te simți însuflețit de aceleași emoții, de aceleași sentimente. Trebuie să îți dorești același viitor, să fie chimie”, a dezvăluit Andreea Marin, la Canal33.

Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior

Iubirea de sine e mai importantă

Vedeta a mai povestit că înainte de a iubi pe cinea trebuie să fii pregătit. O persoană trebuie să se iubească pe sine înainte de a fi iubită de altcineva. De asemenea, Andreea Marin a mărturisit că ea a învățat prea târziu acest lucru.

Acesta a mai povestit că și energia unei persoane contează. ”un om care nu are niciodată zânbet pe buze” este greu de iubit, a mai adăugat ea.

”E foarte importantă iubirea omului de lângă tine. Pe de altă parte, există persoane singure, care într-o anumită etapă a vieţii lor nu au pe nimeni. Asta nu trebuie să fie o dramă pentru că mai există o iubire. Iubirea pentru noi înşine. Am învăţat prea târziu asta.

Dacă nu te iubeşti pe tine cum vrei să te iubească altcineva?! Dacă nu crezi că nu meriţi să fii preţuit transmiţi asta şi celor din jur. E mai greu să se îndrăgostească cineva de un om care nu are niciodată un zâmbet pe buze”, a mai spus vedeta.