Lavinia Pârva rupe tăcerea: divorțează de Ștefan Bănică? A bătut-o acesta crunt și pe ea? Vedeta a decis să spună adevărul

10 mai 2021
Lavinia Pârva rupe tăcerea: divorțează de Ștefan Bănică? A bătut-o acesta crunt și pe ea? Vedeta a decis să spună adevărul
Ștefan Bănică și Lavinia Pârva

După divorțul de Andreea Marin, Ștefan Bănică s-a refugiat în brațele Laviniei Pârva, cu care are și un băiețel, Alexandru. Cei doi par să trăiască o frumoasă poveste de dragoste, dar zvonurile despre un potențial divorț încep să apară din ce în ce mai des. Motivele par a fi diverse, de la infidelitatea artistului până la bătăile pe care le-ar fi primit aceasta.

Lavinia Pârva, însă neagă toate acuzațiile care s-au rostogolit prin presă și spune că ea și soțul ei se înțeleg foarte bine și se iubesc la fel ca-n prima zi. Vedeta a ținut și să transmită un mesaj caustic celor care insistă cu tema divorțului.

„Și iată cum vuiește presa că divorțez, pentru că apar într-o poză unde nu am verigheta pe deget! Păi nu divorțez eu? Eu cu asta mă ocup de când se crapă de ziuă! Că altă treabă nu am ! Am un notar mic la ușă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite.

La fel și instanța, mă așteaptă zilnic în caz că s-a răzgândit notarul, căci nici ea, instanța sărăcuța alta treabă nu are! Doamne mare ți-e gradina! Cum să ghicesti așa în stele divorțul cuiva pentru simplu fapt că verigheta lipsește de pe deget? Hai că de data asta n-ați zis nimic de “surse din anturajul cuplului”, asta mai lipsea! Voi purtați tot timpul verighetele, nu vă este frică că se lipește covidul de metal?”, a declarat Lavinia Pârva.

A bătut-o Ștefan Bănică pe Lavinia Pârva?

În trecut s-a zvonit că aceasta ar fi fost bătută crunt de Ștefan Bănică, dar ea din nou i-a luat apărarea soțului său și a spus că nimic din ceea ce se scrie nu este adevărat.

„Îmi vine să râd pentru că nu ştiu cine a spus chestia asta. Este foarte greu, foarte complicat să-ţi imaginezi că cineva poate face aşa ceva, iar Ştefan nu este omul acesta. Niciodată! (… )” a spus Lavinia Pârva.

„Nu ştiu ce nu aş putea suporta într-o relaţie. Nu am o experienţă atât de vastă. Prima mea relaţie care se bazează pe seriozitate şi maturitate este cea cu Ştefan” a completat vedeta.

„Ștefan Bănică a scos cuțitul și m-a amenințat”

În schimb fostele mari iubiri ale lui Ștefan Bănică l-au acuzat pe acesta de violență domestică. Andreea Marin, Mihaela Rădulescu și Cristina Țopescu au luat atitudine fiecare.

„Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea. A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune şi, ca să mă convingă să mă întorc acasă – pentru că iar plecasem – ţinea un cuţit mare de bucătărie sub haină şi-mi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă”, povestea Cristina Topescu, la puţin timp după despărţire, pentru revistatango.ro.

O poveste similară a existat și în cazul Andreei Marin. Sabin Ivanof a povestit la care zâna surprizelor era supusă de soțul ei de atunci, Ștefan Bănică.

”Știu că o jignea şi o umilea pe Andreea Marin pe unde apuca. El, când nu mai avea replică în faţa ei, începea şi o umilea”. Şi dacă ea îi răspunde la jigniri, pac!, o lovea. Deci, toţi prietenii ştiau, dar nimeni nu a spus nimic până acum. Dacă ar fi tăcut şi nu ar fi ieşit cu minciunile acelea la Antenă, probabil că nu aş fi spus niciodată că o bătea pe nevastă-sa. Dar aş vrea să ştie lumea cât de ipocrit este.

Am văzut-o plânsă. Săraca, era o victimă. Plângea de faţă cu noi, am văzut-o de nenumărate ori plânsă şi când venea acasă spunea că divorţează. Problemele cu agresivitatea faţă de Andreea au fost dintotdeauna. Am fost într-o vacanţă la Madrid în 2007. Ei s-au căsătorit în 2005. Eu cu Simona am fost la muzee şi Andreea era singură pe stradă, plângea. El era la sală, îl durea în fund”, declara Sabin Ivanof, în urmă cu ceva timp.