Andreea Marin revine! Cu ce post de televiziune a semnat și ce emisiune va prezenta! Cum arată blondă! Este surpriza anului

andreea marin bruneta

Andreea Marin și-a anunțat fanii în urmă cu ceva timp că le pregătește o surpriză, dar nu a spus concret ce proiect are în plan. Se pare că este vorba despre o revenire în forță pe micile ecrane. Și nu oriunde, ci chiar în locul de unde a plect, TVR. Anunțul a fost făcut de Mircea Radu, fostul ei coleg de la știri, actual consilier și prezentator în cadrul Televiziunii Române.

„O situație de genul win-win e una în care câștigă ambele părți. În cazul în care Televiziunea Română și Andreea Marin semnează un contract, e deja win-win-win.

Ce câștigă TVR? Un om care știe meserie. O persoană cu notorietate bună, cu forță, cu capacitate uriașă de muncă. TVR mai primește o gură de oxigen după hemoragia de oameni mulți și buni pe care i-a pierdut în anii trecuți.
Ce câștigă Andreea Marin? O televiziune națională. O platformă mediatică cu un potențial enorm, încă neexploatată la adevărata valoare.

Al treilea win este al telespectatorilor. V-ați săturat de freak show-uri cu oameni care pendulează între vulgaritate și țicneală, de mocofani și derbedei, de fake-uri delirante, de personagii care nu știu să facă nimic altceva decât să apară la televizor, de mediocrități agresive, de vorbăraie într-una și fără rost? V-ați săturat, da?…

Ok, atunci uitați-vă la emisia Andreei Marin.
În curând, la TVR”, a scris Mircea Radu pe facebook.

Postarea a fost distribuită și de Andreea Marin, care mai devreme spusese fanilor săi că în scurt timp va face un anunț important. Aceasta și-a schimbat și look-ul vopsindu-și părul într-o nunață de blond, deși mult timp a preferat să fie brunetă.

„Gata de filmare, sa înceapă săptămâna specială în care am o veste pentru voi, o surpriză care sper sa va bucure! Puțintică răbdare și revin cu ea! Un gând bun și sănătate, că-i mai bună decât toate, iubire și spor, dragii mei!”, a scris Andreea Marin pe facebook.

Revista Presei