Antena 1 a îmbobățit-o pe Ștefania, iubita lui Speak! Câți bani încasează artista și care este motivul

25 mai 2020
Antena 1 a îmbobățit-o pe Ștefania, iubita lui Speak! Câți bani încasează artista și care este motivul

Speak a devenit celebru datorită relației sale cu Adelina Pestrițu, cu care era la un pas de nuntă. Cei doi s-au despărțit, însă și fiecare s-a dezvoltat în domeniul său de activitate. Ea a devenit un influencer de top în online, iar el un artist din ce în ce mai apreciat.

Participarea lui la emisiunea Antena 1, Asia Express, împreună cu iubita sa de 22 de ani, Ștefania i-a adus și mai multă popularitate, dar și bani. Însă cea care a câștigat cel mai mult este Ștefania, care a ajuns la peste 1 milion de urmăritori pe Instagram, ceea ce a însemnat imediat și multe contracte de imagine.

Aceasta este și ea cântăreață, iar ultima ei melodie a intrat imediat în trending Youtube. Înainte de Asia Express, aceasta era aproape inexistentă pentru public, dar iată că Antena 1 i-a adus celebritatea, chiar dacă a pierdut finala în fața echipei Răzvan Fodor – Sorin Bontea.

Contractele Ștefaniei

„Ce poate promova o femeie frumoasă? Diferite produse de înfrumusețare, precum cosmetice, șampoane, farduri. Desigur, și haine. Ștefania a câștigat în perioada aceasta și câte 5000 de euro pe lună. Iar după ce economia își va reveni, ea va sări lejer de 10.000 euro/lună. Păi Speak face acești bani în lunile lui cele mai bune. În rest, nu trece de 2500-3000 euro pe lună.. Desigur, între ei nu este vorba de bani, totul este la comun și se bucură împreună de tot ceea ce câștigă”, a declarat o sursă de încredere pentru Impact.ro.