Antena 1 pregătește mutarea anului! Cine va prezenta Observatorul: Andreea Berecleanu va fi înlocuită

Andreea Berecleanu

Antena 1 pregătește mutarea anului pe piața media! Andreea Berecleanu va fi înlocuită de la pupitrul Observatorului, cea mai importantă emisiune de știri a postului.

Cine o va înlocui pe Andreea Berecleanu

Schimbare de proporții la Antena 1. Andreea Berecleanu se pregătește de o modificare importantă pe plan profesional. Deși nu s-a decis momentul schimbării, se pare că este doar o chestiune de zile.

Berecleanu va fi înlocuită, cel mai probabil, de Sandra Stoicescu, aflată, acum, în concediu de maternitate, conform libertatea.ro.

Se pare că Andreea Berecleanu vrea să se ocupe mai mult de proiectele personale. Este vorba despre clinica de estetică pe care o deține alături de soțul ei, celebrul chirurg estetician Constantin Stan.

Nu de puține ori, în ultimul an, s-a întâmplat ca Andreea să-și ia liber de la Observator pentru a-și însoți partenerul de viață la diverse congrese, în străinătate. De la începutul lui 2020, Andreea Berecleanu a fost prezentă la job destul de puțin timp, știrile fiind prezentate, în locul ei, de Octavia Geamănu.

Octavia s-a căsătorit religios la sfârșitul lunii ianuarie, însă a fost prezentă la datorie, chiar dacă ar fi putut pleca într-un voiaj de nuntă. A vrut să-și impresioneze șefii, dar, deși face treabă bună la știri și are audiență, soția lui Marian Ionescu nu este preferată de șefi și nu a fost luată în calcul ca posibilă înlocuitoare permanentă a Andreei Berecleanu.

Preferata conducerii ar fi Sandra Stoicescu, aflată momentan în concediu de creștere a fetiței sale, acum în vârstă de șase luni. Proaspăta mămică este o veterană a postului Antena 1, ea fiind în trecut prezentatoarea știrilor de seară, la care a renunțat pentru a avea propria emisiune la Antena 3.

Sandra Stoicescu a prezentat Observatorul alături de Lucian Mândruță, timp de 7 ani, cei doi luându-și rămas bun de la telespectatori în februarie 2010.

Se pare că întorcerea Sandrei pe micul ecran ar fi în prime time la Observator, pe care ar urma să îl prezinte de luni până vineri.

Revista Presei