Ar fi surpriza anului! La ce partid s-ar putea înscrie Diana Șoșoacă. Negocierile sunt intense

05 mart. 2021
Ar fi surpriza anului! La ce partid s-ar putea înscrie Diana Șoșoacă. Negocierile sunt intense
Diana Șoșoacă este cel mai promovat politician al momentului

Dată afară din AUR, Diana Șoșoacă este în continuare în prim plan și prezentă zilnic în câte un platou de televiziune. Senatoarea nu ratează niciun eveniment și are un punct de vedere pe orice subiect. Recent, contul ei de facebook a fost blocat după ce a jignit o internaută, însă acest lucru nu a oprit-o din a continua cu declrațiile halucinante.

Diana Șoșoacă a anunțat că are de gând să dea facebook în judecată, dar între timp negociază intens aderarea la un alt partid. Se pare că ar fi vorba despre PNȚCD, iar cel care i-ar fi făcut oferta ar fi europarlamentarul Chris Terheș, cunoscut pentru pozițiile sale legate de corupție. Acesta era preot în SUA, înainte de a câștiga un loc în Parlamentul European pe listele PSD.

Revine Diana Șoșoacă în AUR?

Până în momentul de față, informația provenită pe surse nu a fost confirmată de Diana Șoșoacă. De altfel, George Simion, liderul AUR a declarat că aceasta ar putea fi reprimită în partid dacă va respecta niște condiții impuse, ceea ce pare greu, când vine vorba despre un caracter ca al ei.

Diana Șoșoacă a vorbit despre viziunea ei politică și despre partidele cu care nu ar putea colabora niciodată. În trecut, aceasta era fan USR și distribuia postările acestora. Între timp, a devenit o voce puternică împotriva celor pe care-i lăuda în trecut.

În ce partid nu s-ar înscrie niciodată Diana Șoșoacă

”De ce credeți că sunt de stânga? Am spus-o și o repet: respect oamenii de bună credință din toate partidele și le-am mulțumit tuturor celor din toate partidele care m-au ajutat anul trecut și pe mine și pe juriști să recuperăm drepturile și libertățile cetățenești. Însă nu mă pot duce cu niciun partid, la acest moment, împotriva căruia eu am luptat. Singura modalitate ca aceste partide să ia oameni ca mine care nu pot fi șantajați este să-și facă curat în propria ogradă.

Pentru că, vă spun, au foarte mulți specialiști, de foarte bună credință. Eu nu am acuzat decât persoanele care efectiv au încălcat legea și care și-au bătut joc de români și de România. Atâta timp cât în aceste partide există persoane și interese care încalcă drepturi și libertăți cetățenești și care nu respectă poporul român și România și nu luptă pentru această unitate a românilor nu voi putea intra în aceste partide”, a spus Diana Șoșoacă la Antena 3, care se pare că ar fi luată în calcule și de alte partide.

În momentul de față, senatoarea este cel mai promovat politician. Niciun lider nu se bucură de o prezență atât de puternică în mass media, dar este posibil ca în timp, impactul ei să scadă tocmai pentru că oamenii se vor sătura să o vadă nonstop, având o părere despre orice și făcând circ permanent.