Nou circ de zile mari în direct la TV! Diana Șoșoacă a făcut iar spectacol: „O nesimțită ordinară sunteți! Păi nu vă e rușine?”

25 feb. 2021
Nou circ de zile mari în direct la TV! Diana Șoșoacă a făcut iar spectacol:
Diana Șoșoacă este cel mai promovat politician al momentului

Ziua și scandalul pentru Diana Șoșoacă, fost senator AUR, cea care a devenit într-un timp record clovnul națiunii. Aceasta face turul televiziunilor, care nu ezită să o invite în goana după audiență. Prezența ei este ca un număr de stand up comedy și este aproape imposibil ca la final să nu genereze un scandal plin de picanterii.

Așa s-a întâmplat și la Realitatea Tv, când Diana Șoșoaca s-a erijat în marea salvatoare a minerilor. Alături de ea a fost invitat și jurnalistul Grigore Cartianu, care a încercat să oprească avalanșa cuvintelor fostei senatoare AUR. Dar totul s-a transformat într-un schimb de replici acide și ca de obicei Șoșoacă a părăsit platoul, nu înainte de a insulta măcar o persoană.

Scandal imens între Diana Șoșoacă și Grigore Cartianu

Pe mine vă rog să mă scuzaţi. Nu pot sta lângă o asemenea caricatură de jurnalist”, a spus senatoarea, după ce Grigore Cartianu o rugase să nu mai fie mahalagioaică.

„Să ştiţi că unii cunoaştem legea. Dumneavoastră nu cunoaşteţi nici măcar limitele jurnalismului”, i-a spus  Diana Şoşoacă lui Grigore Cartianu.

„Vedeţi că râde toată ţara de dumneavoastră. Aţi ajuns ruşinea României, mincinoasa numărul unu a României”, a replicat acesta.

Și de aici a urmat un schimb de replici, care a făcut deliciul publicului. De altfel, senatoarea a ajuns și subiect de parodie, aceasta fiind interpretată magistral de Ionuț Rusu, care a devenit viral pe Youtube, cu clipurile sale.

„O nesimțită ordinară sunteți! Păi nu vă e rușine?”

Diana Șoșoacă: De aici mi s-a spus că dumneavoastră sunteți plătit de USR ca să vorbiți împotriva mea.

Grigore Cartianu: Minciună că sunt plătit de USR.

Diana Șoșoacă: Așa spune Dan Andronic.

Grigore Cartianu: Dar nu mai invocați un mincinos.

Diana Șoșoacă: E directorul de la Evenimentul Zilei, e jurnalist, ca dumneavoastră.

Grigore Cartianu: Unii sunt jurnaliști, alții sunt mincinoși. Dar nu vă e rușine să invocați minciunile astea?

Diana Șoșoacă: (…) Nu, dumneavoastră să vă fie rușine pentru tot ce ați vorbit împotriva mea.

Grigore Cartianu: O nesimțită ordinară sunteți! Păi nu vă e rușine? (…) Păi mă face securist?

Diana Șoșoacă: Deci dacă dânsul mai stă aici, eu plec. Eu nu voi sta niciodată alături de acest personaj”, a fost schimbur dur de replici dintre cei doi invitați.