Atenție la hainele de la H&M. Și-au schimbate materialele! Delia atrage atenția tuturor celor care le cumpără

12 sept. 2020
Atenție la hainele de la H&M. Și-au schimbate materialele! Delia atrage atenția tuturor celor care le cumpără
Delia Matache

Delia este una dintre cele mai iubite artiste din România și în ultimii ani a devenit și printre cele mai scumpe apariții la un eveniment. S-a scris că pentru un show complet, ar cere până la 50.000 de euro, însă și resursele pe care le folosește costă de stul de mult.

Dacă în această perioadă a fost nevoită să renunțe la concerte din cauza pandemiei, reușind totuși să organizeze câteva, însă la dimensiuni mai mici, contractele pe baza de imagine au continuat. Unul dintre acestea este cu H&M, se pare. Delia pare a fi fană a hainelor produse de suedezii, care în România înregistrează încă vânzări record.

„Prietenashii de la H&M lanseaza colectia Fall 2020, pe care o puteti gasi incepand de azi online si in magazinele lor. Ce e cool pentru mine la colectia asta, dincolo de cum arata, este faptul ca e din materiale reciclate. Moda sustenabila este o necesitate si felicit brandurile care au abordarea asta. Start shopping si nu uita sa te inscrii in programul H&M Hello Member, unde poti aduna puncte”, a scris Delia pe pagina ei de facebook.

Delia a renunțat la colaborarea cu Global Records

După 4 ani în care au colaborat cu Global Records, casa de producție a INNEI și a lui Lucian Ștefan, în luna mai, Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu au anunțat că renunță la contractul cu aceștia.

„Au fost 4 ani frumoși alături de Global Records, cu multă muzică și proiecte de care sunt mândră. Stay tuned for more!”, a transmis Delia La acel moment.

Răzvan Munteanu făcea parte din managementul diviziei care se ocupă de concerte, evenimente și endorsement de la Global.

„În ultimii 4 ani, m-am implicat în diverse proiecte de la Global: atât dezvoltarea firmei de booking național, endorsement, dar și zona de events și am contribuit la crearea primei agenții de influenceri din România. E timpul ca acum să mă focusez pe alte proiecte despre care voi comunica la momentul potrivit, însă voi rămâne aproape de Global pentru colaborări punctuale”, a declarat și soțul deliei.

Lucian Ștefan, CEO-ul Global Records le-a urat mult succes în tot ceea ce vor întreprinde: „Le mulțumesc Deliei și lui Răzvan pentru încredere și pentru o colaborare frumoasă”.

Tags: