Bărbatul din Ferma de care s-ar fi îndrăgostit Anna Lesko. A ieșit un scandal monstru: „Am observat că erați în delir când m-ați descoperit”

08 oct. 2020
Bărbatul din Ferma de care s-ar fi îndrăgostit Anna Lesko. A ieșit un scandal monstru:

Odată cu apariția ei în emisiunea Ferma de pe Pro Tv, Anna Lesko a reintrat în atenția fanilor, care nu au ezitat să o laude, dar să o și critice când aceștia au considerat că a avut o atitudine nepotrivită față de actorul Paul Diaconescu. Între cei doi a izbucnit un conflict neașteptat, deși păreau că se înțeleg bine.

Întrebat de Mihaela Rădulescu cine este cea mai frumoasă femeie de la Ferma, Paul Diaconescu a indicat-o pe Elena, o concurentă de 18 ani și de atunci au început micile înțepături cu Anna Lesko. La testimoniale, acesta a spus că motivul certurilor dintre el și cântăreață ar fi fix acesta. El a sugerat că ea l-ar fi plăcut și pentru că el nu i-a acordat atenția cuvenită, atunci ea a pornit un război contra lui.

De altfel, mai mulți internauți au spus pe rețelele de socializare că Anna Lesko ar fi îndrăgostită de fapt de Paul Diaconescu. În același timp s-a discutat și despre apropierea ei de un alt actor, George Piștereanu, dar și de alți bărbați din Ferma, cu care ea a fost extrem de afectuoasă și chiar i-a incitat cu masaje, atingeri și remarci sexuale.

Momentan, doar relația dintre George Burcea și Viviana Sposub a fost făcută publică, dar s-ar putea să mai avem parte de surprize. Pentru că filmările la Ferma s-au încheiat, chiar dacă emisiunea este difuzată acum, Anna Lesko a izbucnit pe facebook și i-a pus la zid pe fanii care au criticat-o pentru abordarea pe care a avut-o față de Paul.

De reținut că Anna Lesko a divorțat recent de tatăl copilului său, DJ Vinnie, iar motivul expus de presă ar fi tocmai infidelitățile artistei.

Mesajul Annei Lesko pentru fani 

„Am observat ca erati in delir cand m ati descoperit la cratita si buna la toate, pana sa scot capul de dupa tuci. Da, intradevar, sunt de mica ft bine instruita vis a vis de menirea unei femei, aptitudinile ei, rafinamentul, senzualitatea, priceperea si indemanarea. Ce ati aflat voi, Hateri, atunci cand am scos capul de dupa tuci, este ca sunt si o LUPTATOARE. Respect enorm munca mea si dedicatia cu care ma implic in ceea ce fac, o fac cu simt de raspundere!

Asa ca cine nu ma respecta este taxat pe loc, in felul meu! Iti este simplu sa comentezi de acasa ca: “ai exagerat”, „m ai dezamagit profund” ,scriindu mi mesajul, cu degetele murdare de la sosul de rosii, infulecand o pizza, inconjurat de ai tai, si confortul de acasa. Cat de mult poti tu sa intelegi despre viata mea la Ferma, judecandu ma instant aspru si fara drept de apel, cand vezi un mic rezumat de o ora si jumatate din 24 h?!

Te plangi ca iti dau block la mesaje odioase, serios? Pai este normal! Este pagina mea si nu e o treuka cu porci! Este dreptul meu sa o gestionez dupa bunul plac. Invata sa nu mai catalogezi la primul semn. Nu mai judeca, caci nu detii adevarul! Te las”, a scris Anna Lesko pe Facebook.