Bea în fiecare dimineață un pahar cu apă cu un vârf de linguriță de bicarbonat de sodiu! Efectele miraculoase pe care le vei simți

22 oct. 2020
Bea în fiecare dimineață un pahar cu apă cu un vârf de linguriță de bicarbonat de sodiu! Efectele miraculoase pe care le vei simți

Bicarbonatul de sodiu poate fi considerat un adevărat praf minune datorită numeroasele sale întrebuințări în gospodării. Poate fi utilizat pentru înfrumusețare, fiind adăugat în numeroase măști pentru ten, pentru curățarea suprafețelor, pentru prăjituri, dar și pentru a ne trata de diverse afecțiuni.

Nu mulți știu că bicarbonatul de sodiu ajută inclusiv în diete. Mai exact puteți slăbi, bând regulat, dimineața un pahar cu apă și lămâie, în care să adăugați un vârf de liguriță de bicarbonat de sodiu. Evident dacă vreți să pierdeți kilograme trebuie să fiți atenți și la alimentație.

Bicarbonatul de sodiu vă poate fi aliat și atunci când aveți indigestie. Unii medici spun că un sfert de linguriţă de bicarbonat de sodiu la un pahar cu apă ajută foarte mult.

Efectele miraculoase ale bicarbonatului de sodiu

Bicarbonatul de sodiu ajută și în tratarea muşcăturile şi înţepăturile de insecte. Trebuie să dizovați praful în apă și apoi să frecați ușor zonele afectate. De asemenea, dacă doriți dinți mai albi, tot ce trebuie să faceți este sa adăugați puțin pe perie și să vă spălați normal.

În această perioadă, în care au început virozele este bine să aveți bicarbonat de sodiu în casă pentru că vă ajută să vă calmați durerile de gât și omoară bacteriile. Gargara cu apă amestecată cu o linguriţă de bicarbonat de două ori pe zi este recomandată încă din cele mai vechi timpuri.