Bianca Drăgușanu a fost sechestrată. Alex Bodi rupe tăcerea. Ce s-a întâmplat între cei doi

de: Ana Toma
16 feb. 2021
Bianca Drăgușanu a fost sechestrată. Alex Bodi rupe tăcerea. Ce s-a întâmplat între cei doi
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

De când s-a despărțit de Gabi Bădălău, ghinioanele se țin în lanț pentru Bianca Drăgușanu. Fostul ei soț, Alex Bodi a rupt tăcerea și nu se mai ascunde deloc. A povestit exact ce i-a făcut vedetei în timpul relației. 

Războiul dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu continuă, doar că de această dată, afaceristul își impune și el punctul de vedere. După ce vedeta și-a acuzat fostul soț că a bătut-o crunt și a publicat și imagini, afaceristul are un răspuns pe măsură.

E vorba de răzbunare

Alex Bodi a mărturisit că nu este vorba despre niciun șantaj, ci doar despre răzbunare. El a povestit că imaginile publicate de Bianca sunt doar o armă pentru a-i face rău.

De asemenea, el a mai adăugat că Bianca nu are de ce să se teamă de el și își dorește ca acest război să se încheie cât mai repede pentru a uita de tot. În ceea ce privește despărțirea dintre cei doi, Bodi susține că blondina a avut daor beneficii după separare.

”Nu există nici un șantaj. A fost o răzbunare, o diversiune. A publicat aceste lucruri ca să îmi facă rău. Este un război pe care vreau să îl uit. Acele imagini au fost publicate fără acordul meu. Eu am dat poza ca să se vadă vânătaia de la operația estetică.

De ce să îi fie frică de mine? Mi se par niște aberații. Dacă tu îmi zici mie că sunt nebun, de ce sari la bătaie la mine? Vrea să mă pedepsească. Ce-s cu tulburările astea? Femeia a avut o viață de vis cu mine. A avut numai beneficii de pe urma relației cu mine”, a spus Alex Bodi la Xtra Night Show.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

Alex Bodi a uitat-o deja

Afaceristul a vorbit și despre filmulețele cu Bianca Drăgușanu pe care nu și le-a dorit niciodată să ajungă în presă. El a mai povestit că nu mai vrea să fie asociat cu numele ei și preferă să se abțină.

”Prefer să tac, să nu vorbesc despre ce știu. E o mizerie. Eu am video-uri cu ea pe care nu ar vrea să le public nici peste 10 ani. Nu mai vreau să fiu asociat cu ea”, a mai spus Alex Bodi.

Dincolo de violență, fostu soț al vedetei a mărturisit că a surprins-o pe Bianca în timp ce voia să se sinucidă și există și filmări care arată această dovadă, însă preferă să le țină pentru el.

”Ea neagă că a luat pastile și că a leșinat. Am găsit-o cu un prieten leșinată pe jos în casă. A zis că a plâns și că a adormit pe jos. Sunt mai multe lucruri pe care nu vreau să le divulg”, a mai spus afaceristul.

Bianca a fost sechestrată

Bianca Drăgușanu are însă altă poveste. Vedeta a mărturisit că a fost sechestrată și a reușit să scape cu ajutorul menajerei. Ea a mai povestit că există dovezi clare în acest sens.

”M-a urcat cu forța în mașină, m-a dus la el acasă, moment în care eu am ajuns la el acasă.. A continuat să mă bată, de față cu menajera.. Eu am fugit cu ajutorul menajerei, m-am filmat. Există o grămadă de dovezi în care eu am fugit în momentul ăla și am scăpat, pentru că el mă ținea cu forța în casă la el. El a plecat să se întâlnească cu fosta lui soție”, a declarat Bianca Drăgușanu, conform wowbiz.