Bomba zilei! Alex Bodi este jurnalist la o publicație importantă din Germania! Câți bani încasa lunar de la nemți și mai ales pentru ce

bodi bianca dragusanu

Alex Bodi se află momentan în arest prevenitiv într-un dosar deosebit de complex de proxenetism, trafic de persoane și șantaj. Acesta riscă până la 20 de ani de închisoare, iar avocatul acestuia, Cătălin Dancu face mari eforturi pentru a demonstra justiției că averea fabuloasă a fostului soț al Biancă Drăgușanu a fost obținută legal.

Acesta încearcă să justifice veniturile obținute de Bodi în ultima perioadă, despre care procurorii DIICOT susțin că ar fi de fapt sume încasate din proxenetism.

Bomba zilei vine abia acum. Cătălin Dancu a arătat că de fapt clientul său este jurnalist pentru o publicație germană și a prezentat judecătorilor un contract de muncă valabil, încheiat cu o companie germană de presă care editează publicația online ”Berliner Tageszeitung”.

Potrivit contractului de muncă valabil încheiat, Bodi este jurnalist începând cu 20 martie și lucrează cu normă întreagă pe un post de redactor de presă internațională. Da, ați citit bine. Fix acest lucru arată documentele prezentante instanție. Mai mult, există depusă și o fișa postului, în care se arată și obiectivele pe care le avea de îndeplinit fostul soț al Biancăi Drăgușanu:  realizarea unor ”articole editoriale” din Europa de Est și din București precum și realizarea de materiale de presă din locația ”Parlamentul European din Strasbourg”. Pentru munca lui,  Alex Bodi primea un salariu lunar de 3.000 de euro.

Pentru ce încasa bani Alex Bodi și din Spania

Mai mult, avocatul Cătălin Dancu a explicat și ce surse de bani a avut clientul său din Spania.”

„Pe de-o parte sunt activitățile din Spania, care au fost activități de entertainment, divertisment, activități de publicitate și marketing pentru evenimente organizate de societatea lui în Spania și care au fost depuse procurorilor și judecătorilor în evidențiere. După aceea, în Germania, există veniturile din activitățile de ziarist reprezentant la Bruxelles, în Parlamentul European al unui important site de știri german.

De asemenea, sunt venituri din activități comerciale pe operațiuni și activități de comerț pe care dânsul le are în parteneriat cu parteneri germani în Frankfurt, acolo este sediul firmei. Toate contractele pe care le are, noi le-am depus procurorilor și judecătorilor pentru ca ei să observe de unde sunt sumele de bani venite. Am despus și valoarea taxelor și impozitelor de la fiscul german, în atenția procurorilor și judecătorilor români”, a explicat Cătălin Dancu, avocatul lui Alex Bodi, conform wowbiz.ro.

Acesta a mai transmis către mass media și alte documente prin care încearcă să arate că Alex Bodi ar fi obținut bani pe căi legale. Este vorba despre contractul său comercial cu o companie din Germania care se ocupă cu criptomonezi dar și cu filiala din România, unde Bodi era administrator cu un salariu de 11.000 lei pe lună.

Citește și:

Revista Presei