Bianca Drăgușanu a mințit! Cătălin Botezatu a dat-o de gol. Vedeta a spus adevărul

Este cutremur în lumea mondenă autohtonă. Se pare că Bianca Drăgușanu a mințit! Cătălin Botezatu a dat-o de gol. Vedeta a spus adevărul.

Bianca Drăgușanu a mințit

Se pare că Bianca Drăgușanu a mințit. Cel puțin asta susține fostul iubit al acesteia, Cătălin Botezatu. Subiectul fierbinte al momentului, divorțul Biancăi de Alex Bodi, ține pe toată lumea cu sufletul la gură. Povestea celor doi a ajuns la final, astfel că cei doi s-au prezentat la notar pentru a pune capăt căsniciei lor.

Alex Bodi ar fi fost cel care a făcut primul pas, acesta inițiind procedura de divorț. Alex Bodi i-a trimis o notificare pentru a se prezenta în fața notarului, iar cei doi au decis de comun acord să divorțeze. Aflând de divorțul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, designerul Cătălin Botezatu a avut o primă reacție.

Cătălin Botezatu detonează bomba. Nu crede nimic. „Nu cred că au divorțat. Eu nu mai cred în divorțul lor. Nu vreau să mă bag în relația lor. Pe ea o cunosc foarte bine, iar pe el, cât l-am cunoscut, e un băiat extraordinar.

Dar ce există în relația lor numai ei știu. Dacă au ajuns să nu se mai înțeleagă, e mai bine așa.”, a spus Cătălin Botezatu conform cancan.ro.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au făcut circ la notar. Marții dimineață, cei doi s-au prezentat la un birou notarial pentru a apune capăt căsniciei. Acolo a început scandalul. La un moment dat, Bianca a ieșit la fereastra notariatului, strigând în stradă din toți rărunchii: „Sunați la 112! Sunați la 112!”.

La câteva momente, pe fereastră a fost aruncat un telefon, a scris wowbiz.ro. Vedeta l-a acuzat pe Alex Bodi că i-a luat telefonul și i l-a spart.

Apoi, Alex Bodi a făcut și primele dezvăluiri. „A avut niște discuții în telefon și mi-a zis că le-a avut ca să mă facă gelos. Eu i-am fost infidel, m-a prins cu anumite chestii, dar de multe ori am fost doar provocat. Eu sunt omul care nu se ia de tine fără motiv”, a declarat Alex Bodi la Teo Show.

Revista Presei