Bianca Drăgușanu, amenințată de Victor Slav! A ieșit cu scandal. Situația, la un pas să degenereze

Bianca Drăgușanu are parte de mari probleme. Deși se credea că divorțul de Alex Bodi îi va aduce liniștea, lucrurile nu stau deloc așa. Blonda a fost amenințată de fostul soț. S-a lăsat cu mare scandal.

Bianca Drăgușanu, amenințată de Victor Slav

Bianca Drăgușanu o ține din scandal în scandal. Relația cu Alex Bodi s-a terminat traumatizant, iar divoțul nu a închis scandalul, așa cum se spera. De aproape două săptămâni, cei doi se ceartă în public și fac acuzații extrem de grave unul la adresa celuilalt.

Bianca susține că a fost în repetate rânduri bătută și înșelată, dar Bodi contraatacă dur. Spune despre blondă că nu este stabilă psihic și emoțional și că nu se ocupă deloc de fiica ei.

Toate aceste informații l-au scos din minți pe Victor Slav, tatăl Sofiei. “Victor a rămas de-a dreptul șocat atunci când a auzit declarațiile ei, cum că Sofia ar fi asistat la niște scandaluri monstruoase.

Chiar în ziua aceea s-a dus la Bianca acasă extrem de supărat și i-a spus că nu îl interesează ce face cu viața ei, că este liberă să trăiască exact așa cum își dorește, dar că nu vrea sub nicio formă ca fiica lui să treacă prin situații traumatizante.

Bianca i-a spus că știe că a greșit și i-a promis că nu se va mai repeta. Victor este un om blând și cald, dar totul până la copilul lui. De acolo se transformă”, a declarat un apropiat al prezentatorului, conform impact.ro.

Bianca Drăgușanu a vrut să se sinucidă?!

Alex Bodi susține că și-a găsit fosta soție întinsă pe jos, după ce aceasta luase câteva pastile puternice de somn. Omul de afaceri a spus că Bianca ar fi încercat să își pună în mod voit viața în pericol, în timp ce blondina jură că a luat o singură pastilă pentru a putea dormi.

Loading...

Revista Presei