Bianca Drăgușanu, de nerecunoscut! Ce operație periculoasă ar fi făcut: Imaginile spun totul

Bianca Drăgușanu a ajuns de nerecunoscut! Deși a trecut printr-o naștere, vedeta are un corp de copilă. Gurile rele spun că și-ar fi făcut o operație extrem de periculoasă. Imaginile spun totul.

Bianca Drăgușanu și-a scos o coastă?

Bianca Drăgușanu face orice pentru a rămâne în atenția publicului. Fie că este vorba despre relaţia cu Alex Bodi, despre fetiţa ei sau despre operaţiile estetice, blonda ajunge mereu pe prima pagină.

Aşa s-a întâmplat şi acum, când blonda a ţinut să clarifice zvonurile apărute despre silueta ei. Vedeta este o fană a operațiilor estetice. De-a lungul anilor s-a transformat într-un mod spectaculos. Aratp precum o păpuşă, fără niciun defect, iar mulţi s-au gândit că talia ei extrem de mică este datorată tot unei intervenţii.

Bianca neagă însă totul. Spune că nu a apelat la medicul estetician, ci doar a muncit din greu pentru a se încadra în standardele 90-60-90. De când a devenit mamă, Bianca Drăguşanu se laudă cu o siluetă de vis.

Mult sport, puţină mâncare, dar şi mâna unui medic iscusit au făcut ca Bianca Drăguşanu să fie acum invidiată de o mulţime de femei și dorită de unii bărbați.

Mulţi au acuzat-o că şi-a scos din coaste pentru a avea o talie de viespe, Bianca a decis acum să spună adevărul despre cum reuşeşte să aibă un astfel de trup. Fără să lase loc de interpretări şi extrem de sinceră, soţia lui Alex Bodi a închis gura cârcotaşilor.

Deşi, spune că s-a gândit la o astfel de intervenţie, medicul pe mâna căruia voia să se lase, a spus un „NU” cât se poate de categoric. „Nu mi-am scos coaste, am slăbit vreo 20 de kg. Talia mea s-a micșorat mai ceva ca în adolescență, chiar am dimensiunile alea, 95-60-95. Eu sunt foarte înaltă, am 1.80 m. Nu mi-am scos coaste, dar la un moment dat, pentru că se exagerează foarte mult, i-am zis doctorului meu: Haide, domnule, să facem! El mi-a zis: Doamne ferește, ești nebună, n-ai nevoie”, a declarat Bianca Drăgușanu, în cadrul unei emisiuni TV.

Secretul Biancăi constă în plăcerea de a petrece mult timp în sala de sport. Mai mult, vedeta nu este gurmandă, acest lucru ajutând-o să reziste cu brio în momentele în care a apelat la tot felul de diete.

Loading...

Revista Presei