Bianca Drăgușanu, făcută de râs în fața tuturor! Ce i-a transmis Daria Radionova? Nu a mai rezistat

bianca dragusanu

Bianca Drăgușanu a fost făcută de râs în fața tuturor. După ce a divorțat de Alex Bodi, blonda a dat înapoi. Ar vrea să se împace cu omul de afaceri. Când a aflat, Daria Radionova a sărit la gâtul Biancăi. S-a spus că Alex Bodi ar fi înșelat-o pe Biaca cu Daria.

Umilință totală pentru Bianca Drăgușanu

Daria Radionova ar fi noua cucerire a lui Alex Bodi. Cei doi ar fi început relația când încă acesta nu divorțase de Bianca Drăgușanu. Daria Radionova iese la rampă după ce omul de afaceri alături de care s-a plimbat prin lume și s-a simțit bine, a decis să se reîntoarcă în brațele Biancăi Drăgușanu.

La numai câteva zile după ce au semnat actele de divorț, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au decis să mai acorde o șansă relației lor. Acum se iubesc din nou precum doi adolescenți.

Daria Radionova s-a dezlănțuit după ce a aflat aceste lucruri. Spune că nu o interesează deloc povestea lor de dragoste.

„Faptul că ei sunt împreună sau nu sunt împreună nu mă deranjează deloc. Singurul lucru pe care mi-l doresc este să nu fiu deloc asociată cu ei.

Dacă au nevoie de o a treia persoană pentru a-și face relația să funcționeze, atunci trebuie să găsească pe altcineva, nu pe mine”, a afirmat Daria Radionova, conform spynews.ro.

La final însă, Daria Radionova a ținut să lămurească relația pe care a avut-o cu Alex Bodi și nu în ultimul rând să numească scandalul dintre Bianca Drăgușanu și omul de afaceri o dramă ieftină.

„Și vreau să adaug că nu a fost nimic între noi și că nu va fi niciodată nimic. Așa că nu are rost să tot vorbim despre haosul acesta și să fie implicat numele meu în drama lor ieftină”, a mai adăugat Daria Radionova, potrivit sursei citate.

Revista Presei