Bombă în lumea mondenă! Bianca Drăgușanu a recunoscut. Ce a făcut după ce a umilit-o Alex Bodi

bianca dragusanu

Bombă în lumea mondenă. Nimeni nu se aștepta la o asemenea răsturnare de situație. Bianca Drăgușanu a recunoscut totul. Mutare incredibilă după ce a fost umilită de către fostul soț, Alex Bodi.

Bombă în lumea mondenă

Bianca Drăgușanu iese la rampă după despărțirea de Alex Bodi. Este o răsturnare de situație în relația lor. Se pare că blonda vrea să se împace cu bărbatul de care tocmai a divorțat.

Deși a umilit-o, a înșelat-o, a bătut-o, a risipit amănunte intime despre ea în spațiul public, Bianca Drăgușanu ar putea să-l ierte pe Bodi. I-a pus însă mai multe condiții pentru a se împăca cu el.

„Am aterizat forțat în casa lui. Eu respect legea, dar am venit pentru că trebuia să semnăm un contract care presupune niște cauza de confidențialitate și sunt la stadiul de discuții, despre ce trebuie să se întâmple.

Eu sunt supărată, rănită, dezamăgită, dar sunt de acord să îi dau un timp în care să văd că ceea ce spune este echivalent cu ceea ce face. Vreau să îmi dea o dovadă a maturității și să îmi demonstreze că se poate schimba și i-am promis că o să îi acord această șansă, ca să văd dacă se poate schimba” a spus Bianca Drăgușanu, conform Antena Stars.

Bianca a spus că Alex trebuie să dea dovadă de maturitate dacă nu vrea ca relația dintre ei să se rupă definitiv.

„Nu ne pronunțăm, dar consider că el trebuie să dea dovadă de maturitate și să îsi dea seama că este foarte nociv orice cuvânt pe care îl poate spune.

Eu doar îmi doresc să văd fapte înaintea vorbelor și încerc să cred că tot ceea ce spune este în concordanță cu ceea ce vrea să facă. I-am cerut ca începând de astăzi, să nu mai facă declarații despre viața noastră privată”, a spus Bianca.

Revista Presei