Bianca Drăgușanu i-a furat banii! Dezvăluiri uluitoare despre blondină. Au ajuns la cuțite

de: Ana Toma
19 feb. 2021
Bianca Drăgușanu i-a furat banii! Dezvăluiri uluitoare despre blondină. Au ajuns la cuțite
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

Divorțul dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu a creat un adevărat război în lumea mondenă. Blondina a publicat o serie de fotografii după ce fostul ei soț ar fi acuzat-o, însă o a treia persoană are altă părere. Cele două dive au ajuns la cuțite. 

Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi nu s-a mai putut abține și i-a declarat război blondinei. Aceasta a mărturisit că Bianca Drăgușanu vrea doar să se răzbune pe Alex Bodi și nicidecum nu a vrut să îi fie prietenă apropiată.

Bianca Drăgușanu a mințit-o 

Ea a mai povestit că Bianca o jignea și nu știe de ce ar putea fi în stare în continuare.

”Acum, în prezent, pot să-ți spun că ăsta a fost interesul. Să se răzbune pe Alex, zic eu. Acum am realizat chestia asta. Am aflat că ea nu era prietenă cu mine și că totul era fals și când eu nu eram de față la întâlnirile cu prietenii, vorbea foarte urât. Spunea că sunt săracă, sunt mai multe cuvinte, dar nu vrea să le spun. Vă gândiți la ce este mai rău.

Ce se poate spune despre o femeie. Eu care îmi văd de fată, plus că eu nu am rugat-o să-mi fie prietenă. Ea acum postează totul felul de chestii cu trădări, pe mine nu mă ating chestiile astea”, a declarat Iulia Sălăgean.

Fosta soție a lui Alex Bodi mai are încă o presimțire. Aceasta consideră că Bianca a fost prietenă cu ea pentru a se răzbuna pe afacerist și doar s-ar fi folosit de ea pentru a-l enerva pe acesta.

”Ea și acum a spus că ‘Iulia este prietena mea’ și este fals. Ea nu este prietenă cu mine. Din partea mea a fost totul real și pur, pentru că eu am iertat-o pentru absolut tot, i-am dat încă o șansă prieteniei, doar că ea este un pic mai perversă și eu nu sunt. Eu nu mi-am dorit să apar, nu eu o rugam să mă posteze, dar acum văd că lucrurile astea îl deranjau foarte tare pe Alex și el a luat-o ca pe o trădare din partea mea, ca eu să fiu cu ea”, a mai adăugat fosta soție a lui Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu

A furat banii unui prieten 

O altă mărturisire care dă totul peste cap este că Bianca Drăgușanu ar fi furat o sumă de bani de la un prieten comun, pentru o mașină de lux, pe motiv că ar aduce un ajutor. Cu alte cuvinte, Bianca ar fi mințit că ar fi vândut o mașin pentru o sumă mai mică, iar restul de bani ar fi rămas la ea.

Iulia a mai povestit că a preferat să nu știe mai mult de atât, iar când a aflat adevărul a rămas șocată, în special pentru faptul că Bianca se declara prietena ei.

”Da, a fost o chestie. A fost un ajutor acordat de ea, să mă ajute să-mi vând o mașină și acolo s-au întâmplat niște combinații, să zic așa pe limbajul străzii. Mi-a zis că mașina a dat-o cu mai puțin și, de fapt, și-a luat parte din banii pe care trebuia să mi-i dea. Nu ea, personal, un prieten de-al ei. Mie mi-a spus că a vândut-o cu un preț și, de fapt, a fost altul și restul și-a luat ea și după care același prieten m-a ajutat să-mi iau altă mașină.

La fel, mi-a zis că a fost mult mai puțin și banii s-au împărțit, dar atâta vreme cât tu declari că ‘Iulia este prietena mea’, cum poți să permiți tu, ca prietena mea, să accepți așa ceva? Mai ales că și acel om era prietenul tău. Nu știu despre ce sumă este vorba, nu am mai vrut să întreb. Eu când am aflat adevărul am fost în stare de șoc”, a spus Iulia Sălăgean la Xtra Night Show.