Bianca Drăgușanu s-a făcut de râs! Cum a umilit-o Alex Bodi în public

de: Ana Toma
07 sept. 2020
Bianca Drăgușanu s-a făcut de râs! Cum a umilit-o Alex Bodi în public

Bianca Drăgușanu s-a făcut de râs în fața tuturor, iar de vină este chiar fostul soț, Alex Bodi. Afaceristul a umilit-o în public pe rețelele de socializare, iar cuvintele transmise sunt extrem de dureroase. 

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit din nou, însă scandalul dintre ei pare să mai continue. Nu este prima oară când cei doi anunță că merg pe drumuri separate. De la începutul anului și până în prezent, cuplul și-a uimit fanii de fiecare dată cu o nouă împăcare.

Acum însă, situația pare schimbată radical. Dacă în urmă cu doar câteva zile, blondina susținea că s-a despărțit de afacerist, Alex Bodi este de cu totula altă părere.

“Da, este adevărat. Ieri am decis să pun punct relației mele cu Alex Bodi. Vreau să-i mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o, dar decizia este definitivă. Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie.

Din acest moment aș vrea să nu mai fiu asociată cu niciun fel de acțiune pe care o face Alex Bodi“, a declarat Bianca Drăgușanu, în urmă cu doar câteva zile.

”Caută singură bărbații”

De celaltă parte însă, Alex Bodi are o altă părere. Afaceristul a răspuns la câteva comentarii de pe contul personal de Instagram, iar în urma acestora se pare că el ar fi cel care a plecat de lângă blondină și nu își dorește să se mai întoarcă vreodată lângă ea.

”Și ce mai dramatiza că ce ai făcut tu și bla bla bla, ea face aceeași chestier, își dă tag cu turcul! Wtf?!?!?! Unde e demnitatea ei de femeie și principiile de care vorbea? Cam dă cu bâta în baltă.”, este comentariul lăsat de un fan.

Alex Bodi a răspuns prompt, și la obiect. ”Păi așa e în iubire… unul te lasă, altul te ia. Îi doresc să fie fericită!”, a scris acesta.

Un alt comentariu l-a făcut pe afacerist să o umilească crunt pe Bianca Drăgușanu.
”Vezi că e disperată „Beanca” să o găsești…se tot pozează prin aeroport, hotel, mașină închiriată… și-a vândut două poșeste… ar trebui să îi transferi și ei bani, că după o ai pe conștiință… ți-a lăsat și un mesaj… yes, you find me.”, i-a scris un fan lui Bodi pe Instagram.

Răspunsul afaceristului a fost unul tranșant. ”Ea caută singură bărbații la domiciliu. Cu mine nu mai are ce căuta”, a scris afaceristul.